Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ismerősom apósa 1 év után...

Ismerősom apósa 1 év után kicserélte a zárat és az összes a lakásban maradt ingóságomat elvitte. Hivatkozva arra, hogy ő a haszonélvező és ki akarja adni. Mi ilyenkor a teendő?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm által rezsi ellenében lakhattam a lakásukban, ők nem használták, üresen meg nem akarták hagyni. Albérleti díjról pontosan ezért nem is esett szó. Ismerősom apósa 1 év után kicserélte a zárat és az összes a lakásban maradt ingóságomat elvitte. Hivatkozva arra, hogy ő a haszonélvező és ki akarja adni. Én már elköltöztem a lakásból közben, de a dolgaim nagy része még ott maradt, szekrények, könyvek, tv, stb, stb, amiket teherautóval szándékoztam elvinni. Mi ilyenkor a teendő? Az ismerősöm nem tartja apóssal a kapcsolatot, mert egy szemét embernek tartja. Azóta próbálta felvenni vele a kapcsolatot, de bújkál az após, és a ő sem tudja, hogy merre lehetnek a dolgaim.
2011. nov. 17. 11:37
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Fel kell jelenteni, ez lopás. Előtte közöld vele, hogy ezt tervezed, ha x napon belül nem szolgáltatja vissza az értékeidet. Ha nem teljesíti, feljelentés.
2011. nov. 17. 11:52
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, én is erre gondoltam.
2011. nov. 18. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!