Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit fogsz holnap csinálni?

Mit fogsz holnap csinálni?

Figyelt kérdés
2009. jún. 7. 18:27
 1/7 anonim ***** válasza:
97%

reggel felkelek, lustálkodom egy kicsit, kajálok, felöltözök, netezek, ebédeelek, megyek magyar felkészítőre, utánna fényképézhez az albumokért, majd amikor hazaértem megyek a bérmakeresztanyámahoz, hazajövök counter-ozok, vacsorázok, tusolok, és tv-t nézek elelvás előtt :D

ez a napirend :D

2009. jún. 7. 18:30
 2/7 anonim ***** válasza:
97%
Felkelek, megetetem a fiamat, felöltöztetem, kitakarítok gyorsan, délelőtt feljön anyukám, beszélgetünk kicsit, főzök valamit, addig anya vigyáz a fiamra. 3kor hazajön a férjem, és elmegyünk veszünk valami ruhát a gyerkőcnek, mert itt a jóidő és alig van nyári cucca.
2009. jún. 7. 18:32
 3/7 anonim ***** válasza:
97%
Felkelek,tusolás, reggeli, készülök érettségire, ebéd, készülök érettségire, vacsora, készülök érettségire, végül egy kis pihi.. játék vagy valami. :D
2009. jún. 7. 18:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

1. Leviszem a kutyámat

2. Suli

3. Leviszem a kutyámat

4. Ebédelek

5. Tanulok (csak akkor ha kell)

6. Gépezek

7. Vacsorázok

8. Leviszem a kutyámat

9. Gépezek

10. Lezuhanyzom és fogatmosok

11. Alszok

2009. jún. 7. 18:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Felkelek,kitakarítom a tengerimalacok ketrecét/porszívózás,felmosás ami ezzel jár/,lemegyek befizetem a közös költséget,vásárolok a malacoknak valami zöldséget,ebéd kis pihi és megyek babaholmit vásárolni,amikor a férjem végez a melóval.Aztán este fél 8-ra megyek a háziorvoshoz.Utána fürdés és alvás.
2009. jún. 7. 22:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Felkelek, megebédelek, fogatmosok, felöltözök, tv-t nézek, elmegyek gyakorlatra, átöltözök, megint ebédelek (mivel nem reggeliztem), bepakolok holnapra, gépezek kicsit, tv-t nézek, megvacsorázok, megfürdök, fogatmosok, tv-t nézek, aztán elalszok.
2009. jún. 7. 23:11
 7/7 anonim válasza:
100%

1.Felkelek

2.Megyek dolgozni

3.Megyek vezetni /csinálom a jogsit/

4.Hazamegyek

5.Gépezek /net, játék/

6.Megnézem a Family Guy-t és a South Parkot

7.Alszom

Tudom nagyon uncsi.. de ez van. :D

2009. jún. 10. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!