Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi az az érmütét?

Mi az az érmütét?

Figyelt kérdés
Aki esetleg tudja mi az érműtét és hogyan végzik az orvosok írjon aki tudja. Esetleg átélte akár maga akár szerettein keresztül. Konkrétan mit csinálnak ezalatt és mennyi lehet a lábadozás utánna????????????????

2012. febr. 27. 23:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

a bátyám valami hasonlóval foglalkozik, talán a nagyapámnak volt a szíve kapcsán... ha jól tudom elzsibbasztják egy területedet, és ott feldugnak valamilyen nagyon vékony öm... drótot vagy mit, és azon keresztül végeznek valamilyen műtétet. lábadozása nagyapámnak kb nem tudom... sztem 2 hétig még bent volt utánna...

de nem tudom, hogy ez az érműtét amire te gondolsz. :/

2012. febr. 28. 00:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Szia! Most olvastam a válaszodat ez szerintem érfestés volt nem? És most visszaolvastam a kérdésemet is. Bocsi, hogy nem írtam bele rendesen a dolgot. Lábi érműtétre gondoltam. Jobban van azóta a rokonod? Remélem igen. Azért sejtek érfestést, mert nállunk is volt és pont ugyan az amit leírtál.
2012. febr. 29. 13:30
 3/4 anonim ***** válasza:
87%
nem hinném, hogy érfestés. konkrétan nem tudom mi volt :D valami műtét. am jobban van már. :)
2012. febr. 29. 17:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy jobban van már :) Azt hittem, hogy érfestés, mert Anyumnak is volt és pont ugyanezt mondta amit te írtál. Most műtét előtt állonk ezért kérdezem. Bocsi, ha tévedtem! És köszi a választ :)
2012. febr. 29. 19:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!