18. éves vagyok. Nem sportolok semmit. Hogy kezdjem el? (Bővebben lent)
Sziasztok
regisztráltam ide mert volna pár kérdésem. 18 éves vagyok, óvodás korom óta úsztam általános iskola 5. osztályáig, aztán kézilabdáztam egy-két évet. Az edző tehetségesnek tartott, meg amikor voltunk meccsen, sokszor én voltam a legjobb a csapatban. Aztán valamiért abbahagytam az egész kézilabdát, pedig szerintem jó lehettem volna benne. Azóta nem sportolok semmit. Pár éve elkezdtem kosarazni, de nem jártam edzésre, csak haverokkal kint az utcán nyáron. Aztán a gimnáziumban ahova járok indult edzés, hetente egy volt, elég amatőr volt mindenki, de az edző szerint jó voltam ebben is. És tényleg úgy gondolom, hogy nagyon jó a labdaérzékem. Aztán manapság már csak konditerembe járok az iskolában, de ebben nem tudom kiélni magam. Nézem az NBA-t, NFL-t. Annyira jó lenne valamelyik sportban jónak lenni. Kicsit kezdek elhízni is.. Életemben ennyire még nem volt bennem ekkora bizonyítási vágy. Ha korábban elkezdtem volna kosrazni, tuti, hogy nagyon jó lehetnék benne. Nagyon jó... elegem van már ebből. Hogy kezdjek el sportolni? Hova menjek? Túl késő ez 18 évesen? Annyi erőt érzek magamban a bizonyításra mint még soha. Érdekelne a kosárlabda, amerikai foci, esetleg kézilabda. Köszönöm előre a válaszokat.
szia!
látom régi a kérdés, de leírom az én tapasztalatom:
én 21 éves koromig sosem sportoltam semmit, ennek meg is lett az eredménye, kórházba kerültem, rossz volt a kedvem, gyenge volt az immunrendszerem, szeptembertől úszótanfolyamra jelentkeztem, ez novemberig tartott, megtetszett az úszás, azóta minden héten járok úszni, már nagyon bánom, hogy ezelőtt sosem sportoltam, pedig lehet, hogy versenyekre is kijutottam volna
szerintem te is kezdj el úszni, vagy kosarazni egy amatőr klubnál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!