Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Sokat gondolkodom a drogokon,...

Sokat gondolkodom a drogokon, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nagyon idióta suliba járok.A környezetem is tele van olyan emberekkel akiket ki nem állhatok.Mindennap mire hazaérek már tiszta ideg vagyok, hazafele egyre gyakrabban veszek valamit (2-3 sört stb), h lenyugodjak, de ettől meg 6kor meg 7kor bealszok és nem tanulok.Eddig csak azért nem álltam neki füvezni, mert akik a környezetemben vannak, nem tudom mit árulnak meg mennyire vágnának át.Ill. sajnos nagyon csóró is vagyok, de egyre inkább úgy érzem, h át fogok esni a ló túl oldalára.(Választékosan fogalmazva).Barátaim is alig vannak, alig járok ki, az osztálytársaim is idióták.Egy éve nincs bnőm, de erőm meg kedvem se lenne belekezdeni egy kapcsolatba.Éjjel-nappal azon jár az eszem, h ő miért idegesít az mekkora gyökér stb.

Valami olcsó szer esetleg, ami legális? V. nem kerül vagyonokba.Már nagyon elkeseredett vagyok.

17/F

2012. febr. 25. 15:35
 1/5 A kérdező kommentje:

Ja kihagytam, h fél éve már ittasan először próbáltam a füvet és az a legjobb érzés amire emlékszek az elmúlt évemből.

Itthon, sem tudok mit csinálni, mert az öcsém is egyfolytában csak kötöszködik...H, mit csinálok rosszul, semmit nem csinálok, meg hazajövök alszok.Miközben ő sem csinál többet, de mindig jól kibeszélnek családban.

2012. febr. 25. 15:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Megértem, hogy elkeseredett vagy, de bizonyára te is tudod, hogy nem ez a megoldás. Annyi életet tökretesz a drog. Miért akarod, hogy a tieddel is az tegye? Azt gondolod, h ennél rosszabb nem lehet? De igen. Lehet.

Nem gondolom, hogy 17 évesen ne lehessen barátokat szerezni. Vannak normális emberkék azért. Ha olyan rossz otthon, keress délutáni programot: sport v ilyesmi.

Már a pia is veszélyes. Ne lépj rá (még jobban) a lejtőre, mert marha nehéz megállni. Segíts magadon, az Isten is megsegít! Remélem, jól döntesz! Én szorítok. :)

2012. febr. 25. 17:15
 3/5 anonim válasza:
Azt ajánlom, hogy kezdj el egy szerepjátékot. Ez nem kockaság, hanem szórakozás remek társasággal amivel elütheted az időt.
2012. febr. 26. 00:17
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
inkább fűvezzél mint piálj atol nem lesz semmi bajod csak jol érzed magad nem alszol be mint a pijátol
2012. febr. 26. 10:44
 5/5 anonim válasza:
17 éves lány vagyok :) 2éve ezzel a problémával küzdök
2012. febr. 28. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!