Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha egy lift két emelet között...

Ha egy lift két emelet között áll meg, ki lehet belőle mászni?

Figyelt kérdés

Tízemeletes panelben lakom. Ha áramszünet van, és két emelet között megáll a lift, hogyan lehet onnan kijutni? Amikor a lift nincs az adott szinten, egy biztonsági zár megakadályozza, hogy a liftakna ajtaja kinyíljon.

Mi van olyankor, ha órákig áramszünet van?

2012. febr. 25. 13:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hm hát elvileg van benne egy akku amiben van annyi erő, hogy áramszünetkor elvisz a következő szintig...
2012. febr. 25. 13:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem egy mai házban lakom, a 70-es években épült.
2012. febr. 25. 13:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Magadra hívod a tűzoltóságot,ők kinyitják hozzá való kulccsal és kimászol belőle.Tapasztalatból mondom.
2012. febr. 27. 12:25
 4/4 modellező válasza:

Elvileg ki lehet mászni belőle, de veszélyes.Ha a fülke feljebb áll meg, mint az aknaajtó alja, be lehet alá esni a liftaknába.Én ugyan nem vagyok liftes, de sokat jártam közéjük (beszélgetni) és azért elmondtak egy-két dolgot a szakmájukról.

Tényleg érdemes segítséget hívni (mobil,lift telefon, a legtöbb liftben már van ilyen,ami független áramforrrásról működik, stb.Áramszünet esetén minden liftet lehet a gépházból kézzel hajtani bármely szintig.

Egyébiránt nézd meg a liftes blogot ott minden ilyen kérdésre van válasz no meg bemutató film,képek meg minden

(Gefahr Im Aufzug)www.felvono.blogspot.com

2013. febr. 26. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!