Ha egy lift két emelet között áll meg, ki lehet belőle mászni?
Tízemeletes panelben lakom. Ha áramszünet van, és két emelet között megáll a lift, hogyan lehet onnan kijutni? Amikor a lift nincs az adott szinten, egy biztonsági zár megakadályozza, hogy a liftakna ajtaja kinyíljon.
Mi van olyankor, ha órákig áramszünet van?
Elvileg ki lehet mászni belőle, de veszélyes.Ha a fülke feljebb áll meg, mint az aknaajtó alja, be lehet alá esni a liftaknába.Én ugyan nem vagyok liftes, de sokat jártam közéjük (beszélgetni) és azért elmondtak egy-két dolgot a szakmájukról.
Tényleg érdemes segítséget hívni (mobil,lift telefon, a legtöbb liftben már van ilyen,ami független áramforrrásról működik, stb.Áramszünet esetén minden liftet lehet a gépházból kézzel hajtani bármely szintig.
Egyébiránt nézd meg a liftes blogot ott minden ilyen kérdésre van válasz no meg bemutató film,képek meg minden
(Gefahr Im Aufzug)www.felvono.blogspot.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!