Miért hívják a zoknit zokninak?
Figyelt kérdés
2012. febr. 24. 20:39
1/4 anonim válasza:
1. puha anyagból készült ruhadarab, amit a lábfejen viselnek, és általában bokáig vagy térdig ér.
(Ne hordj piros zoknit sárga nadrággal!
Eredet [zokni < német: Socke (zokni, házicipő) < latin: soccus (cipő, bocskor) < görög: szükchosz (saru) < héber: szokk (köt)]
2/4 anonim válasza:
azért mert a cica szőrős és nem borotválkozik... amugy meg nagyon huje lehecc "miéert zokni a zokni?" te mért vagy hujye? ez is ugyan olyan... na jó én se vagyok valami észkamion és tudom hogy amit montam az is hujeség mert láttam filmekben hogy borotválkozik a cica, de ez hagyuk...
3/4 A kérdező kommentje:
kedves második! Hát igen ez olyan mint hogy te miért nem tudsz írni? Magyar Helyesírás szabályait ajánlom.
2012. febr. 25. 23:48
4/4 anonim válasza:
kedves utolsó, ha te pedig tudnád értelmezini a szavakat akkor oda írtam hogy nem vagyok valami okos!!! amit be is ismerek ,és nem fogom a drága időmet ilyenekre pazarolni ;3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!