összewesztem a pasimmal de nagyon szeretem és szeretnék wele ki békülni segitene valaki SSOOOSSS?!
Én tudok ennél jobbat.
Cseréld le a pasidat.
WWWElem jobban jársz :)
elkeserít, hogy mostanában miért nem lehet normálisan írni, hisz max így helyes:
Öszcsi Weszcsííh a pasicsimmaalh deh naóónh szercsízhném és szeriznék weleh kibékűűűlnih segítheneh walaki? SSOOOOHSSH?! :*** <3 <3 <3 <3 (LLLLLLLLLLLLLLLLLL) (KKK)
na ha így leírod, akk tuti fogsz rá értelmes válaszokat kapni, mert ha ezt komolyan így gondoltad, akkor tuti nem kapsz értelmes válaszokat. :D
...de nyugtass meg: csak vicceltél?
Elég normális válaszok voltak, de ha nem tudsz a "sorok között olvasni", lefordíthatom neked:
- Tanulj meg magyarul helyesen írni!
Tudom, hogy sértő, ha ilyet kérünk tőled, de bocsásd meg nekünk. Ezért pedig nem megsértődni kell, és MÁSOKAT lebunkózni, hanem kicsit magadba szállni, és elgondolkozni, hogy vajon miért is írják neked TÖBBEN is azt, amit írnak.
Ha sokan mondják, hogy valamit nem jól csinálsz, akkor nem biztos, hogy az a sok ember a hülye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!