Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi van ha felszólit, és nem...

Mi van ha felszólit, és nem tudok válaszolni? Részlet, alul.

Figyelt kérdés

Félévkor megbuktam földrajzból.

Most irtunk TZ-t és az egészet sikeresen végig csaltam.

Holnap osztják ki a dolgozatot,és van egy olyan sejtésem hogy 5-ös lesz.Ez eddig tök jó.De biztos hogy fel fog tűnni a tanárnak,hisz félévkor volt 7db 1-esem,és most 2.félévben 1db 1-esem és 1db 2-esem,az 5-ösnél gyanitani fogja h. csaltam,és ha felszólit mitcsináljak? Nem akarok újabb 1-est.Tanuljak meg 1éjszaka alatt 1..fél éves anyagot? Segitsetek. Boccs ha hülyén fogalmaztam,és ha maga a kérdés is idiótán hangzik: dd:$

2012. febr. 23. 21:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem szimulálj rosszullétet. Ne pont az óráján, kicsit már előbb, úgy nem annyira gyanus. De igyekezz megtanulni az anyagot, mert ez hosszú távon nem egy járható ut.
2012. febr. 23. 21:23
 2/5 anonim ***** válasza:
57%

Gratulálok, náluk a földrajz az amit szünetben szoktunk megtanulni és te megbuksz...

Ha meg felszólít akkor gondolom a legutóbbi anyagból fog kérdezni, azt csak meg tudod tanulni.

2012. febr. 23. 21:31
 3/5 A kérdező kommentje:
föciből vagyok a leghülyébb,de örülök h. te szünetbe meg tudod tanulni :D
2012. febr. 23. 21:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne menj be holnap.
2012. febr. 23. 22:05
 5/5 A kérdező kommentje:

4-es leett és azt hitte h tanultam:D

megusztam gyerekek^^

nem buktam le:p

2012. febr. 24. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!