Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a jele annak, hogy felnott...

Mi a jele annak, hogy felnott vagy?

Figyelt kérdés
2009. jún. 5. 20:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Vannak a társadalmi klisék:18 év,suli befejezése,nemi érettség,stb.. de ez hülyeség ha úgyérzed,hogy felnőttél akkor felnőtt vagy.
2009. jún. 5. 20:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Amikor képes vagyok ellàtni egy hàztartàst,beleérteve fözni,mosni,takaritani,gyermekemet ellàtni,képes vagyok reàlisan gondolkodni,tudok különbséget tenni jo és rossz között.Felelösséget tudok vàllalni ,ezek csak néhàny dolgok,de a szivem mélyén néha még gyerek vagyok,söt.

És ezt magamra vonatkoztattam csak.

2009. jún. 5. 20:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy mondás szerint akkor nősz fel, ha rájössz, hogy meg fogsz halni.
2009. jún. 5. 21:11
 4/5 anonim ***** válasza:
71%
Második válaszolónak:van családom,lakásom,gondoskodok a gyermekemről,mégse azt érzem hogy fenőtt lennék hanem édesanyám gyermeke.
2009. jún. 5. 21:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Én felnőttnek érzem magam, pedig csak 19 éves vagyok.

Nincs gyerekem, nincs még saját házam. De el tudom dönteni mi helyes és mi nem és tudok felelős döntéseket hozni. Régen is sokkal érettebb voltam a társaimnál. Nem tudom ez mennyire jó, én azért lettem ilyen mert nagyon sok rossz dolgon kellett keresztül mennem. Most már örülök neki, hogy így alakult, de sokszor egyedül érzem magam, mert szüleim sajnos nem elég érettek még most sem...

2009. jún. 5. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!