Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Átverhetnek Vaterán?

Átverhetnek Vaterán?

Figyelt kérdés
Ha füzetek előre utalással, akkor mi a garancia, hogy az eladó elküldi a terméket?
2012. febr. 21. 14:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Semmi garancia nincs. Maximum a bizalom.

Azért egy töb száz vagy több ezer pozitív értékeléses eladóban megbízhatsz bátran.

A kevesebb értékelésesektől sem kell félni, de azért érdemes levelezni vele. (Pl elzárkózik-e a garanciától, vagy személyes átvételtől.)

2012. febr. 21. 14:06
 2/3 anonim ***** válasza:

elég ritka már az átverés amióta az eladást bankszámlaszámhoz kötik.

mondjuk egy iphone-t nem attól veszel, akinek 0 értékelése van. sztem 40 felett már egész bizalomgerjesztő az eladó.

nekem összesen kb. 550-600 eladásom van, de így is volt aki 200-nál megkérdezte, hogy mi a garancia h megbízhat bennem és tényleg küldöm a terméket. sőt talán az még rendelésre is jött, tehát várni kellett rá.

mondtam neki, hogy nekem az a lényeg, hogy ő maximálisan meg legyen velem és a termékkel elégedve és hogy máskor is hozzám jöjjön vissza :) és ha ez nem elég nézze meg az értékeléseimet, hogy nem az a cél, hogy átverjek egy-két embert.

hallottam am már pár csalóról, de akiket átvertek azok a fórumon mindig összefognak és közös feljelentést tesznek.

ebayen am már engem is vertek át - ott nincs bankszámlaszámhoz kötve az eladás. 140.000 forintról volt szó, szerencsére sikerült visszaszereznem, de kellett jópár hét, nem ajánlom azoknak, akik nem tudnak nélkülözni ennyi pénzt 1,5 hónapig...

2012. febr. 21. 14:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Elméletileg a visszajelzések, gyakorlatilag semmi. De én már elég régóta vaterázom és eddig - akár eladóként, akár vevőként - csupa kedves, korrekt emberrel találkoztam.

Ugyanakkor vannak tipikusan ingoványos területek, mint pl. a mobiltelefon, na ott pl. én ragaszkodnék a személyes vételhez, nem is annyira azért, mert esetleg nem küldi el, de van amit nem árt megnézegetni mielőtt megveszed.

2012. febr. 26. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!