Átverhetnek Vaterán?
Semmi garancia nincs. Maximum a bizalom.
Azért egy töb száz vagy több ezer pozitív értékeléses eladóban megbízhatsz bátran.
A kevesebb értékelésesektől sem kell félni, de azért érdemes levelezni vele. (Pl elzárkózik-e a garanciától, vagy személyes átvételtől.)
elég ritka már az átverés amióta az eladást bankszámlaszámhoz kötik.
mondjuk egy iphone-t nem attól veszel, akinek 0 értékelése van. sztem 40 felett már egész bizalomgerjesztő az eladó.
nekem összesen kb. 550-600 eladásom van, de így is volt aki 200-nál megkérdezte, hogy mi a garancia h megbízhat bennem és tényleg küldöm a terméket. sőt talán az még rendelésre is jött, tehát várni kellett rá.
mondtam neki, hogy nekem az a lényeg, hogy ő maximálisan meg legyen velem és a termékkel elégedve és hogy máskor is hozzám jöjjön vissza :) és ha ez nem elég nézze meg az értékeléseimet, hogy nem az a cél, hogy átverjek egy-két embert.
hallottam am már pár csalóról, de akiket átvertek azok a fórumon mindig összefognak és közös feljelentést tesznek.
ebayen am már engem is vertek át - ott nincs bankszámlaszámhoz kötve az eladás. 140.000 forintról volt szó, szerencsére sikerült visszaszereznem, de kellett jópár hét, nem ajánlom azoknak, akik nem tudnak nélkülözni ennyi pénzt 1,5 hónapig...
Elméletileg a visszajelzések, gyakorlatilag semmi. De én már elég régóta vaterázom és eddig - akár eladóként, akár vevőként - csupa kedves, korrekt emberrel találkoztam.
Ugyanakkor vannak tipikusan ingoványos területek, mint pl. a mobiltelefon, na ott pl. én ragaszkodnék a személyes vételhez, nem is annyira azért, mert esetleg nem küldi el, de van amit nem árt megnézegetni mielőtt megveszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!