Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Te is szeretsz gyakorikérdések...

Te is szeretsz gyakorikérdéseken üzenetet kapni? ;)

Figyelt kérdés
2012. febr. 21. 07:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

"Tényleg milyen aljas szemetek, hogy segíteni akarnak. Azt a cudar mindenit :x"

A szövegértés nem megy :(

2012. febr. 24. 15:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Én nagyon megörülök mikor feljövök és látom hogy Üzeneteid(1) pirosan világít :D
2012. márc. 22. 20:22
 13/15 A kérdező kommentje:
Akkor írj :)
2012. márc. 22. 20:26
 14/15 anonim ***** válasza:
énis nagyon örülök mikor látom, hogy valaki irt:P csak sajnos ritkán látok ilyet.:( :D:DD
2012. ápr. 1. 17:58
 15/15 anonim ***** válasza:

4/14: előbb a Te fogaidat kéne, hogy megtudd, milyen érzés az, utána lehetne másokét is.

csak mert valakinek nem adatott meg, hogy az ösztöneit kiélje és szeretné, nem kéne így írnod róla.

mondjuk ilyen privátokat küldeni sem tartom jónak, én nem szoktam. de le merném fogadni, a barátoddal megteszed, a többi férfi meg dögöljön meg, ha rájön a vágy. tudod mit? írtsd ki az összes férfit, csúnya ösztönlények! kezd velem, oké?

2012. ápr. 1. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!