Te is szeretsz gyakorikérdéseken üzenetet kapni? ;)
#2, nekem is az az egyik kedvencem :D
Jópofák ezek a mit képzelek magamról stílusú levelek. De külön imádom az olyan üziket, amikben afelől érdeklődnek, hogy ugyan már, nincs-e kedvem leszopni őket, vagy legalább ''kiverni'' nekik. De ba+, hogyne lenne! A fogaidat leginkább egy kalapáccsal...
Nagyon azért nem bánnám, ha ki lehetne kapcsolni ezt a funkciót, vagy legalább lenne valami tiltólista...
Én annyira nem.
Főleg azért nem mert többnyire 1000 éves kérdésekre küldenek válaszokat, ahová én is válaszoltam, vagy kérnek segítséget olyan dolgokról ami a válasz megírásakor még helytálló volt mára már régesrég elavult.
Ennél már csak az a jobb, amikor kb 8 éves gyerek helyesírási stílusában jön a levél...
"Főleg azért nem mert többnyire 1000 éves kérdésekre küldenek válaszokat, ahová én is válaszoltam, vagy kérnek segítséget olyan dolgokról ami a válasz megírásakor még helytálló volt mára már régesrég elavult."
Tényleg milyen aljas szemetek, hogy segíteni akarnak. Azt a cudar mindenit :x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!