Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti hisztek a szellemekben?

Ti hisztek a szellemekben?

Figyelt kérdés
látatok már vagy ez csak olyan ijesztgetés?
2012. febr. 19. 13:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem hiszek.
2012. febr. 19. 13:16
 2/8 anonim ***** válasza:

Hiszünk.

Én már éreztem. Egyszer belekapaszkodott a nyakamba, nem fojtogatott, de piszok kellemetlen volt.

Aztán meg ütötték a szívemet, hát nagyon szar volt.

Egy mágikus amulettet készített a barátom, miután felvettem, egyet ütött(ek), aztán soha többé.

Ezek akkor történtek velem, amikor együtt laktam egy mágusfélével. Azóta szerencsére nem.

2012. febr. 19. 13:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Ja. Ghostbusters.
2012. febr. 19. 14:12
 4/8 A kérdező kommentje:
én még amúgy nem láttam
2012. febr. 19. 14:15
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem már volt kopogószellemes élményem, egyszer még amikor kisebb voltam, olyan 10 éves körül. arra kéltem fel, hogy valami kopogott. Egyenletesen kopogott, és egyforma hangerővel volt az összes koppanás. Lemásztam az ágyról, megnéztem, a hang a szekrényből jött. Kinyitottam, és..... ....és..... ...nem volt ott semmi, csak a ruhák. Már mindent megnéztem, de nem találtam meg hogy honnan jött a hang.

Szerintem csak a hőváltozástól lehetett (amúgy még azóta sem volt ilyen), de nem hiszek a szellemekben.

2012. febr. 19. 14:30
 6/8 A kérdező kommentje:
érdekes szerintem sokszor van olyan aki elhiszi hogy látta de nem
2012. febr. 19. 14:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát igen, sok ember már bebeszéli magának, hogy jönnek a szellemek. De mindennek van magyarázata.

Ha lennének is szellemek, mit csinálnának velünk? Megennének?

Sok ember csak ok nélkül fél.

2012. febr. 19. 15:01
 8/8 Prokiller ***** válasza:

A töritanárom rengeteget beszélt szellemekről.

-A kutya látta és ugatta....

-A feleségem egy öregembert látott a padláson ülni, mire felmentem nem volt ott....

-Kimentem a szőlősbe és úgy éreztem valaki állt mögöttem....

2012. jún. 7. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!