Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a híre a pesti Száva...

Mi a híre a pesti Száva családnak (vagy esetleg a hirük)?

Figyelt kérdés
Nem rég költöztem ide pestre a 7.-kerületbe és itt a szomszédokkal volt egykis nézeteltérés és az egyik azt monta hogy hívni kell a száva robit vagy ki:Sés nem is az a lényeg hanem az itteniek azt mondják hogy ő itt az isten vagyis a Száva család.
2009. jún. 4. 22:48
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
Híres kisebbségi máffiózó csálád. Amúgy én úgy tudtam az apuka megtért és azóta minden percét a hit gyakorlásának szenteli. A fiúkról nincs tudomásom.
2009. jún. 4. 23:19
 2/5 anonim ***** válasza:
72%
barátnőm roma mániás,csak roma barátai voltak eddig és ő makogott nekem vmit róluk,még vmi olyasmit is,hogy az exe ismeri őket.Van benne valami.Amúgy igen ők ott az istenek,nah jó ez túlzás,de fejesek az tény,szóval húzd meg magad inkább,nehogy baj legyen.ezt tényleg komolyan mondom,nem hiszemh jó velük kezdeni
2009. jún. 4. 23:19
 3/5 A kérdező kommentje:
és hányan vannak?
2009. jún. 5. 20:37
 4/5 Szmkbp válasza:
A SZÁVA CSALÁDTÓL NEM KELL FÉLNI,MERT ŐK MÁR LEJÁRT LEMEZEK! NEKIK MÁR CSAK NEVÜK VAN,ÉS AZ IDŐSEK,A BETEGEK ÉS A HAJLÉKTALANOK AZOK AKIKKEL MÉG MEGTUDNAK CSINÁLNI BÁRMIT ÉS ŐK MÉG FÉLNEK IS TŐLÜK!!DE MÁR KOMOLYABB EMBEREK KIRÖHÖGNEK,HA AZT MONDOD,HOGY A SZÁVA CSALÁD AZ ISTEN ÉS,HA A SZÁVA NEVET KIEJTED,AZ A VÁLASZ RÁ,HOGY KI AZ A SZÁVA M.....OM A P....JÁT!!!TEHÁT ŐK AZÓTA SENKIK MIÓTA AZ ÖREG SÁRGALÁBÚ ELHUNYT KB.(22-ÉVE),MÁR MÁSOK VANNAK A HELYÜKÖN!!!AZÓTA MÉG INKÁBB SENKIK LETTEK MIÓTA SPICLIKÉNT BE BUKTATTAK EMBEREKET ÉS MÉG DICSEKEDTEK IS VELE!!!RÁADÁSUL NEKIK NEM LENNÉK A HELYÜKBEN MOST MEG FŐLEG,HISZ HÍRE MENT ANNAK,HOGY ID.SZÁVA LACI ELADTA GYERMEKEIT,ÉS EGY ÜNNEPÉLYEN AHOL NEM KEVÉS BARÁT ÉS CSALÁDTAG IS JELEN VOLT EGY KÉRDÉSRE EL IS ISMERTE AZ EGYIK ELADOTT GYERMEKÉRŐL,HOGY VALÓBAN AZ Ő GYERMEKE!!!TEHÁT KIDERÜLT,HOGY SZÁVÁÉK NEM KEVÉS SAJÁT GYERMEKET ELADTAK SZÜLETÉSKOR MÉG A KÓRHÁZBAN,ÉS AHOGY ENNEK HÍRE MENT MINDENKI MEGVETETTE ŐKET EZÉRT!!! MÉG A LEGALJASABB BŰNÖZŐK ÉS GYILKOSOK IS ÖLNEK A GYERMEKEIKÉRT,HA MUSZÁJ,MERT MÉG NEKIK IS SZENT ÉS SÉRTHETETLEN A CSALÁDJUK!!!TEHÁT A BŰNSZERVEZETEK IS MEGVETIK A SZÁVÁÉKAT AZÉRT,MERT A SAJÁT GYERMEKEIKET ELADOGATTÁK!!!ERRE A HÍRRE CSAK MÉG KEVESEBBEK LETTEK MINT VOLTAK!!!MOST RÓLUK AZ JÁRJA BŰNÖZŐI KÖRÖKBEN,HOGY A SAJÁT GYERMEKEIKET ELADTÁK ÉS AZ,HOGY SPICLIK!!!ŐK PONT EZÉRT MOST PRÓBÁLJÁK HŰJÉNEK NÉZNI AZ EMBEREKET ÉS AZT HIRDETIK,HOGY MEGTÉRTEK ÉS IDŐKÖZÖNKÉNT EL IS MENNEK FELVÁLTVA A HIT GYÜLEKEZETÉBE A LÁTCAT KEDVÉÉRT!!! DE VISZONT UGYANÚGY ADOGATNAK EL SAJÁT GYEREKEKET ÉS UNOKÁKAT ÉS MINDEN PISZKOS DOLGUKAT FOLYTATJÁK!!!ATTÓL FÜGGETLENÜL FÉLNI NEM FÉL MÁR TŐLÜK SENKI,CSAK A SZERENCSÉTLEN EMBEREK!!!AHOGY MONDTAM,MOST NEM LENNÉK A HEJÜKBE,HISZ A SPICLIKET MINDIG IS UTÁLTÁK ÉS A GYEREKKERESKEDŐKET MEG FŐLEG,MÉG A TÖBBI BŰNSZERVEZETEK IS!!!
2012. jan. 31. 00:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezt ne mond a Száva családról nem járnál jól ha tudná a család higy ki vagy. Attól függetlenül meg ha tényleg van a szomszédodnak kapcsolata akkor félhetsz.
2013. jan. 30. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!