69 ezer ft értékű lopás esetén mennyit kaphatunk?
Figyelt kérdés
Tettestársként voltam csak jelen,én amit vásároltam kifizettem(10e ft). Próbáltam lebeszélni,hiába. Nagykorúak és büntetlen előéletűek vagyunk.2012. febr. 18. 22:17
1/4 anonim válasza:
pénzbírság, esetleg felfüggesztettet.
2/4 A kérdező kommentje:
Remélem megúszom. Az mennyit nyom a latban hogy nekem van munkahelyem,neki nincs? Mert hallottam olyat hogy az kap több birságot (azthiszem 30-150e ft-ig) akinek van jövedelme. De nem én voltam az aki lopni akart,és nem én voltam a kivitelező. Ez rendőrségen le is lett nyilatkozva. Rendőrség 1 hét után befejezte a nyomozást,nyilvántartásba vettek,és átadta az ügyet az ügyésségnek. Most tárgyalásra várunk.
2012. febr. 19. 10:23
3/4 skacovszki válasza:
Mi lett belőle ha szabad érdeklődnöm?
4/4 Fergie80 válasza:
Most ott tart a dolog hogy februárban kaptam egy levelet az ügyészségről hogy a vádemelést elhalasztják 1 évvel. Ezt megint nem tudom mit jelent. Ez ilyen próbaidőnek minősül és ha eredményesen tellik el akkor nem leszek büntetve? Vagy 1 év múlva előveszik az ügyet és akkor döntenek. Az biztos,ha lesz tárgyalás azonnal felajánlom hogy pénzbirság legyen. Elég magas pozícióban dolgozom és nem akarom elveszteni a renovém egy ilyen hülyeség miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!