Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 69 ezer ft értékű lopás...

69 ezer ft értékű lopás esetén mennyit kaphatunk?

Figyelt kérdés
Tettestársként voltam csak jelen,én amit vásároltam kifizettem(10e ft). Próbáltam lebeszélni,hiába. Nagykorúak és büntetlen előéletűek vagyunk.
2012. febr. 18. 22:17
 1/4 anonim ***** válasza:
pénzbírság, esetleg felfüggesztettet.
2012. febr. 18. 22:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Remélem megúszom. Az mennyit nyom a latban hogy nekem van munkahelyem,neki nincs? Mert hallottam olyat hogy az kap több birságot (azthiszem 30-150e ft-ig) akinek van jövedelme. De nem én voltam az aki lopni akart,és nem én voltam a kivitelező. Ez rendőrségen le is lett nyilatkozva. Rendőrség 1 hét után befejezte a nyomozást,nyilvántartásba vettek,és átadta az ügyet az ügyésségnek. Most tárgyalásra várunk.
2012. febr. 19. 10:23
 3/4 skacovszki válasza:
Mi lett belőle ha szabad érdeklődnöm?
2012. ápr. 10. 11:58
 4/4 Fergie80 válasza:
Most ott tart a dolog hogy februárban kaptam egy levelet az ügyészségről hogy a vádemelést elhalasztják 1 évvel. Ezt megint nem tudom mit jelent. Ez ilyen próbaidőnek minősül és ha eredményesen tellik el akkor nem leszek büntetve? Vagy 1 év múlva előveszik az ügyet és akkor döntenek. Az biztos,ha lesz tárgyalás azonnal felajánlom hogy pénzbirság legyen. Elég magas pozícióban dolgozom és nem akarom elveszteni a renovém egy ilyen hülyeség miatt.
2012. júl. 17. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!