Akinek nincs facebookja, nem érzi úgy, hogy "kimarad valamiből"?
aki egy kicsit is haladni akar a korral,és naprakész szeretne lenni annak van Facebook-ja,attól hogy a tinik idiótán viselkednek az otthonról indul nem a közösségi oldal hibája.
Én sem szerettem régen,de mivel ott közlik a mindennapos infókat az általam kedvelt oldalakról,kedvenc zenészeimtől kapok egy egy gondolatot unalmas perceimben,szolgáltatásokról amiket használok,ezért muszáj volt beregelnem.
2. válaszoló, ezt akartam írni XD
"Akinek van facebookja, az kimarad valamiből, amit gondolkodásnak nevezünk.
"
Én is unom már az FB-t, csak azért vagyok fent rajta, mert ahogy a távoli ismerősök, meg vannak rajta hasznos dolgok, DE!
Nem ott élem le az életemnek több mint a felét, mint az osztálytársaim (tisztelet a kivételnek), ők szinte egész nap ott kockulnak, rakják ki a rosszabbnál rosszabb zenéket, ha meg én rakok ki valamit, akkor meg fel vannak háborodva, hogy én milyen sz*r zenéket hallgatok, az osztályból én vagyok az egyetlen rocker fiú, a többiek csak ilyen hiphop, meg rap sz*rokat hallgatnak, állandóan azt mondogatják benne, hogy "je", meg "a", én az ilyen igénytelen zenéktől rosszul vagyok. Legjobb barátom is kezd ilyen zenéket hallgatni :(
Szóval nem vagyok fent, csak heti 10-20 percet, vagy ha chatelek egy kicsit, akkor többet, de akkor sem sokat.
Egy ismerősömnek (osztálytárs) nincsen FB-ja. Ő amúgy is ilyen, hogy egész nap a műhelyben van (mint én :D ), és barkácsol, én meg általában áramköröket tervezek, meg építek. Össze kéne állnunk :D . Azon kívül még tanulok, olvasom a fizikát, mert nagyon szeretem (a többiek undorodnak a fizikától, nekem meg ez lesz az életem), meg már nemsokára TALÁN ott tartok, hogy fel is találok valamit, miközben a többiek a mások szerelmi életét feszegetik a képernyő előtt. Szóval nekik nincs életük. Akit az előbb említettem, hogy nincs FB-ja, neki amúgy volt, csak letörölte magát. Néha feljön ez a téma az iskolában, de ő nem foglalkozik vele, jól is teszi, ő hazamegy iskolából, megtanul, és ő is csak faragja a fát a műhelyben a szalagfűrésszel, meg most éppen a fényképezőhöz csinál vakut több ezer LEDből fogja összerakni, ezzel leszünk lefényképezve a tablónkon. Ő olyan, mint én. Egész nap szerel :D .
Rajtunk kívül mindenki a FB-t nyomja szinte egész nap.
Amúgy most nézem vissza hogy már milyen sokat írtam, látom a második válaszoló idézetét. Kimaradnak valamiből, amit gondolkodásnak nevezünk. Nem vagyok osztályelső (hanem kb. osztálynegyedik-ötödik), de nekem lett a legjobb a felvételim. Nyolcadikosok vagyunk. A többiek meg csodálkoznak, hogy nem lett jó nekik a felvételi, pedig Ők a nagy osztályelsők.
Ha megyünk gépezni egy órán, akkor már kb. 20 gépből már 15-ön megy a FB. Egész órán képesek azt nyomni, meg kirakni az üzenőfalra jó nagy hülyeségeket, meg chatelni egymással, pedig méterekre vannak egymástól.
És hogy a kérdezőnek is válaszoljak valamit a kérdésére:
"Akinek nincs facebookja, nem érzi úgy, hogy "kimarad valamiből"?"
De igen. A hülyeségből, trágár beszédből, meg stb., de ez nem hiányzik nekem.
(A helyeSÍRÁSról nem is beszélve)
Most látom, hogy egy kisregényt írtam, ezért mindenkinek bocs, de ez a véleményem. 14/F
Ja, és még valami:
TISZTELET A KIVÉTELEKNEK, akik nem ilyen célokra használják (és ennyit) a Facebookot.
Kedves 63%-os!
Egy 300 lelkes kis faluban élek/éltem, szüleim kétkezi munkások, mezőgazdaságban dolgoznak, az ő szüleik is azt tették, tehát a szó eredeti értelmében véve parasztok vagyunk. Ha így értetted, nem zavar. De ha a mai lenéző értelmében használtad, akkor szerintem nagyon alaposan nézd át a hozzászólásaidat, aztán parasztozz!
(Zárójelben jegyzem meg, hogy ugyan egyikünk sem írt sokat, de ebből is látszik, hogy mást gondolunk erről a témáról. DE! nem azért írtam ezt, mert nem értesz velem egyet, csak azért, mert hiába haladsz te olyan nagyon a korral, nem tudod, hogy a mondatok első szavát nagy kedőbetűvel írjuk.)
(Ja, és a kocsma tulajdonosát nem Bözsének hívják.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!