Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Akinek nincs facebookja, nem...

Akinek nincs facebookja, nem érzi úgy, hogy "kimarad valamiből"?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy nem veszik emberszámba; hiszen úgysem lehet őt bejelölni ismerősnek, akkor minek foglalkozzak vele..?
2012. febr. 18. 22:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
10%

aki egy kicsit is haladni akar a korral,és naprakész szeretne lenni annak van Facebook-ja,attól hogy a tinik idiótán viselkednek az otthonról indul nem a közösségi oldal hibája.

Én sem szerettem régen,de mivel ott közlik a mindennapos infókat az általam kedvelt oldalakról,kedvenc zenészeimtől kapok egy egy gondolatot unalmas perceimben,szolgáltatásokról amiket használok,ezért muszáj volt beregelnem.

2012. febr. 19. 02:04
 12/19 anonim ***** válasza:
76%
Haladni akar a korral, na, ezen jót nevettem, köszi.
2012. febr. 19. 14:05
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
te tudod,bár nektek parasztoknak könnyű mert nem ismertek sokmindent ebből kifolyólag információ sem kell semmiről ,ha meg a józsival akarsz beszélni csak átkiáltasz a bözse kocsmájába az út túl oldalán és oda hívod,de nekünk XXI.ik századi embereknek hasznosak a közösségi oldalak.
2012. febr. 19. 14:10
 14/19 anonim ***** válasza:
70%
Az az ironikus, hogy te parasztozol, közben meg jó eséllyel egy érettséginél és egy minimálbéres segédmunkánál többre nem futotta neked. Ha a XXI. századi embere alatt a saját proletár, anti-értelmiségi fajtádat érted, akkor igen, igazad van.
2012. febr. 19. 14:19
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

2. válaszoló, ezt akartam írni XD

"Akinek van facebookja, az kimarad valamiből, amit gondolkodásnak nevezünk.

"

Én is unom már az FB-t, csak azért vagyok fent rajta, mert ahogy a távoli ismerősök, meg vannak rajta hasznos dolgok, DE!

Nem ott élem le az életemnek több mint a felét, mint az osztálytársaim (tisztelet a kivételnek), ők szinte egész nap ott kockulnak, rakják ki a rosszabbnál rosszabb zenéket, ha meg én rakok ki valamit, akkor meg fel vannak háborodva, hogy én milyen sz*r zenéket hallgatok, az osztályból én vagyok az egyetlen rocker fiú, a többiek csak ilyen hiphop, meg rap sz*rokat hallgatnak, állandóan azt mondogatják benne, hogy "je", meg "a", én az ilyen igénytelen zenéktől rosszul vagyok. Legjobb barátom is kezd ilyen zenéket hallgatni :(

Szóval nem vagyok fent, csak heti 10-20 percet, vagy ha chatelek egy kicsit, akkor többet, de akkor sem sokat.

Egy ismerősömnek (osztálytárs) nincsen FB-ja. Ő amúgy is ilyen, hogy egész nap a műhelyben van (mint én :D ), és barkácsol, én meg általában áramköröket tervezek, meg építek. Össze kéne állnunk :D . Azon kívül még tanulok, olvasom a fizikát, mert nagyon szeretem (a többiek undorodnak a fizikától, nekem meg ez lesz az életem), meg már nemsokára TALÁN ott tartok, hogy fel is találok valamit, miközben a többiek a mások szerelmi életét feszegetik a képernyő előtt. Szóval nekik nincs életük. Akit az előbb említettem, hogy nincs FB-ja, neki amúgy volt, csak letörölte magát. Néha feljön ez a téma az iskolában, de ő nem foglalkozik vele, jól is teszi, ő hazamegy iskolából, megtanul, és ő is csak faragja a fát a műhelyben a szalagfűrésszel, meg most éppen a fényképezőhöz csinál vakut több ezer LEDből fogja összerakni, ezzel leszünk lefényképezve a tablónkon. Ő olyan, mint én. Egész nap szerel :D .

Rajtunk kívül mindenki a FB-t nyomja szinte egész nap.

Amúgy most nézem vissza hogy már milyen sokat írtam, látom a második válaszoló idézetét. Kimaradnak valamiből, amit gondolkodásnak nevezünk. Nem vagyok osztályelső (hanem kb. osztálynegyedik-ötödik), de nekem lett a legjobb a felvételim. Nyolcadikosok vagyunk. A többiek meg csodálkoznak, hogy nem lett jó nekik a felvételi, pedig Ők a nagy osztályelsők.

Ha megyünk gépezni egy órán, akkor már kb. 20 gépből már 15-ön megy a FB. Egész órán képesek azt nyomni, meg kirakni az üzenőfalra jó nagy hülyeségeket, meg chatelni egymással, pedig méterekre vannak egymástól.

És hogy a kérdezőnek is válaszoljak valamit a kérdésére:

"Akinek nincs facebookja, nem érzi úgy, hogy "kimarad valamiből"?"

De igen. A hülyeségből, trágár beszédből, meg stb., de ez nem hiányzik nekem.

(A helyeSÍRÁSról nem is beszélve)

Most látom, hogy egy kisregényt írtam, ezért mindenkinek bocs, de ez a véleményem. 14/F

2012. febr. 19. 20:45
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és még valami:

TISZTELET A KIVÉTELEKNEK, akik nem ilyen célokra használják (és ennyit) a Facebookot.

2012. febr. 19. 20:48
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
ma 14:19 oké válaszoltál a válaszomra,meg kb két mondatban leírtad mennyire utálod az egészet,de ha én hülye vagyok nyilván te okosabb,akkor légyszives indokold meg miért is gyűlölöd annyira,miért nem jó nekem hogy onnan szerzem be a naprakész infókat szolgáltatásokról amiket használok,szerverek,programok,weboldalak közleményei,blogok stb. Mert ugye nyilván nem jó az mert nem pontoznád le mind a 20 regeddel a válaszom.
2012. febr. 19. 21:09
 18/19 A kérdező kommentje:

Kedves 63%-os!

Egy 300 lelkes kis faluban élek/éltem, szüleim kétkezi munkások, mezőgazdaságban dolgoznak, az ő szüleik is azt tették, tehát a szó eredeti értelmében véve parasztok vagyunk. Ha így értetted, nem zavar. De ha a mai lenéző értelmében használtad, akkor szerintem nagyon alaposan nézd át a hozzászólásaidat, aztán parasztozz!

(Zárójelben jegyzem meg, hogy ugyan egyikünk sem írt sokat, de ebből is látszik, hogy mást gondolunk erről a témáról. DE! nem azért írtam ezt, mert nem értesz velem egyet, csak azért, mert hiába haladsz te olyan nagyon a korral, nem tudod, hogy a mondatok első szavát nagy kedőbetűvel írjuk.)

(Ja, és a kocsma tulajdonosát nem Bözsének hívják.)

2012. febr. 20. 19:41
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
ma 19:41 ez nem válasz a kérdésemre de mind1,és igen,nem a lenéző értelemben parasztoztam nem vagyok cigány,paraszton azt értem hogy ismerősök mind 1 utcával odébb megtalálhatóak,nincs szükség virtuális kapcsolattartásra mert ha történik valami kb egy óra múlva mindenki tudja közösségi oldal nélkül.
2012. febr. 20. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!