Akinek nincs facebookja, nem érzi úgy, hogy "kimarad valamiből"?
Nekem nincs facebookom már több mint egy éve, és nem. Őszintén szólva meg is utáltam az egész facebook őrületet, már tényleg mindenhonnan ez folyik: ott van a reklámokon, nyomtatványokon...
Nagyon sokan komolyan függők lettek.
Az emberek többsége nem is hallott a Facebookról. Az emberek többségének semmi szüksége sincs semmiféle közösségi portálra. Akik tudják, mik ezek, azok többsége sem mutat semmiféle érdeklődést ezek iránt. Aki ezeket nem veszi emberszámba, annak sürgősen elmeorvosra van szüksége, ha még menthető.
Tudod, amióta ember él a földön – ami nem kis idő! –, egész jól el volt Like gomb nélkül is.
Nekem van Facebookom, használom is, de inkább ellenszenvet érzek, mint hogy kedvelném. Van pár rokonom, közeli ismerősöm, régi osztályom, csak miattuk maradtam fent Facebookon. Sajnos nagyon sok felesleges hülyeség van rajta, most ott tartok, hogy naponta / 2 naponta kb 10-15 percet töltök rajta.
Volt, hogy hetekig távol voltam, és eszembe nem jutott az a szó, hogy Facebook. Szerintem aki nem használja, nem marad le semmiről, tény, hogy egy-két hasznos dologgal rendelkezik, de a nagy többség erősen túlzásba viszi.
És még azt sem mondhatom, hogy Nem Facebookozhatnék, mert a munkám nagyrész géphez kötött.
Arra használom, hogy olyanokkal néha felvegyem a kapcsolatot, akikkel személyesen nem tudnám a távolság miatt.
Mikor még nem volt Facebookom, egyáltalán nem hiányzott ahhoz hasonló dolog, ha most nem lenne, most sem érezném másként. Csak a fent felsorolt dolgok miatt hagytam meg, ha azok nem lennének, már töröltem is volna magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!