Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Akinek nincs facebookja, nem...

Akinek nincs facebookja, nem érzi úgy, hogy "kimarad valamiből"?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy nem veszik emberszámba; hiszen úgysem lehet őt bejelölni ismerősnek, akkor minek foglalkozzak vele..?
2012. febr. 18. 22:09
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs facebookom már több mint egy éve, és nem. Őszintén szólva meg is utáltam az egész facebook őrületet, már tényleg mindenhonnan ez folyik: ott van a reklámokon, nyomtatványokon...

Nagyon sokan komolyan függők lettek.

2012. febr. 18. 22:12
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Akinek van facebookja, az kimarad valamiből, amit gondolkodásnak nevezünk.
2012. febr. 18. 22:13
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére normális emberek körében mozgok, akik nem a neten élik az életüket. Nem maradok le semmiről, ami fontos úgyis értesülök róla.
2012. febr. 18. 22:14
 4/19 anonim válasza:
0%
De, én is állandóan facebukozom, most is csak felnéztem ide
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek többsége nem is hallott a Facebookról. Az emberek többségének semmi szüksége sincs semmiféle közösségi portálra. Akik tudják, mik ezek, azok többsége sem mutat semmiféle érdeklődést ezek iránt. Aki ezeket nem veszi emberszámba, annak sürgősen elmeorvosra van szüksége, ha még menthető.

Tudod, amióta ember él a földön – ami nem kis idő! –, egész jól el volt Like gomb nélkül is.

6/19 anonim ***** válasza:
75%

Nekem van Facebookom, használom is, de inkább ellenszenvet érzek, mint hogy kedvelném. Van pár rokonom, közeli ismerősöm, régi osztályom, csak miattuk maradtam fent Facebookon. Sajnos nagyon sok felesleges hülyeség van rajta, most ott tartok, hogy naponta / 2 naponta kb 10-15 percet töltök rajta.

Volt, hogy hetekig távol voltam, és eszembe nem jutott az a szó, hogy Facebook. Szerintem aki nem használja, nem marad le semmiről, tény, hogy egy-két hasznos dologgal rendelkezik, de a nagy többség erősen túlzásba viszi.

És még azt sem mondhatom, hogy Nem Facebookozhatnék, mert a munkám nagyrész géphez kötött.

Arra használom, hogy olyanokkal néha felvegyem a kapcsolatot, akikkel személyesen nem tudnám a távolság miatt.

Mikor még nem volt Facebookom, egyáltalán nem hiányzott ahhoz hasonló dolog, ha most nem lenne, most sem érezném másként. Csak a fent felsorolt dolgok miatt hagytam meg, ha azok nem lennének, már töröltem is volna magam.

2012. febr. 18. 22:27
 7/19 anonim ***** válasza:
0%
A facebookra hol lehet feljelentkezni?
2012. febr. 18. 22:48
 8/19 anonim ***** válasza:
53%
Hát nekem van facebookom, de ahogy nézem az üzenőfalat, megfogalmazódik bennem a kérdésed, és röhögök. Az ismerőseim olyanokat írnak ki, hogy a térre mentek, vagy olyan zenéket linkelnek be, amit kb 20-szor hallottam és elegem van már belőle. Persze én is a család miatt maradok fent, mert nem mindegyikük él Magyarországon. Ha nincs facebookod, egy csomó időt és energiát takarítasz meg. Időt azért, mert nem jársz fel, energiát meg azért, mert egy hülye se idegesít fel a marhaságaival. Te komolyan, most miről maradnál le??? Olyan gusztustalanságokat raknak ki, hogy hányingerem van, vagy annyira unalmasak, hogy inkább nem is kommentelem. Márcsak 1-2 perc erejéig járok fel, azt is azért, hogy ha valakinek születésnapja van, "felköszöntsem". Aztán lépek is onnan, mert csak rossz kedvem lesz az egésztől. :/
2012. febr. 18. 23:13
 9/19 A kérdező kommentje:
Bocs, lehet hogy félreérthető a kérdés, nem gondolom, hogy kimaradok valamiből, sőt, tudom, hogy ennek épp az ellenkezője igaz. De érdekelt mások véleménye, mert ma találkoztam egy volt osztálytársammal, akivel egész jóban voltunk anno. Beszélgettünk, jól éreztük megunkat, de megkérdezte, miért nem jelöltem még be facebookon. Mondtam, hogy nekem nincs, utána valahogy érezhetően megszűnt a jó hangulat, inkább átnézett rajtam. 5 perc múlva otthagytam....
2012. febr. 18. 23:21
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja, jól tetted. Hülyékkel nem kell foglalkozni, mert csak elb*sszák az ember hangulatát.
2012. febr. 18. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!