Ha lehet, részletes választ adjatok!A hülyeségek nem érdekelnek!
2012. febr. 16. 16:42
1/8 anonim válasza:
Inkább lennék indián, mint ilyen szar civilizált fehér ember.
2012. febr. 16. 21:39
2/8 anonim válasza:
Minden tiszteletem az övék! Ők tudják, mi a jó a Földnek. Tudják, milyen fontos a Természet és az élőlények (állatok, növények, emberek)szeretete. Szörnyű dolgokat éltek meg a történelem során. Az emberek még ha akarnák se tudnák őket kárpótolni. Úgy gondolom az indiánok eredendően jók, nagyon szeretem és tisztelem őket.
2012. febr. 19. 17:25
3/8 A kérdező kommentje:
Én is hasonlón érzek irántuk, csak szerintem abban különbözök a többi ilyen embertől, hogy én tenni is szeretnék valamit értük!
2012. febr. 19. 17:27
4/8 anonim válasza:
Nem ismerjük egymást, nem tudhatod, mit érzek ott belül az indiánok iránt. Régóta gondolkozok már azon, hogyan tudnék rajtuk segíteni.
2012. febr. 19. 18:14
5/8 A kérdező kommentje:
én is gondolkoztam jó pár hónapot, és szerintem megtaláltam a lehetséges megoldást.
2012. febr. 19. 18:26
6/8 anonim válasza:
"Minden tiszteletem az övék! Ők tudják, mi a jó a Földnek. Tudják, milyen fontos a Természet és az élőlények (állatok, növények, emberek)szeretete. Szörnyű dolgokat éltek meg a történelem során. Az emberek még ha akarnák se tudnák őket kárpótolni. Úgy gondolom az indiánok eredendően jók, nagyon szeretem és tisztelem őket."
Vicces dógokat írsz délamerikába pl az indiánok úgy vadásztak régen h felgyújtottak egy erdőt h a vadakat kihajtsák a könnyebb elejtés miatt ugye... északon meg az indiánok ősei is irtottak ki jó pár állatfajt vadászattal ez h a természettel összhangba élnek ez nagy hülyeség... annó mikor bejöttek Amerikába a telepesek akkor az indiánok eladtak egy csomó prémet jó fizetség fejébe eszük ágába nem volt hogy azért öljenek, hogy legyen mit enni... ők is emberek és ugyan az van bennük mint a többi emberben
2012. febr. 25. 12:04
7/8 anonim válasza:
elso valaszoloval egyet ertek, az utolsonak pedig uzenem, hogy: nem tudom honnan hallottad, ezt a marhasagot, de ha voltak is olyan torzsek, nagyon keves...
2012. dec. 27. 14:59
8/8 anonim válasza:
Nagyon szeretem és tisztelem az indiánokat. Az utolsó előtti válaszolónak üzenem, hogy a fehérek sokkal több kárt tettek. Én rengetegek gondolkoztam azon, hogy hogy tudnék segíteni az indiánokon. Először is mindenképp ki szeretnék menni egy indián rezervátumba Amerikába, hogy megismerhessem őket. A régi életformájuk szerintem nagyon tisztelendő és harmónikus volt, kár hogy már nem így élnek a legtöbben. Sokat olvastam is róluk. Örülök, hogy mások is éreznek így, mint én.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!