Budapesten mennyibe kerülnek az albérletek?
40 ezer + rezsiért már szerintem lehet bérelni kisebb garzont. A rezsire egész éves átlagban szerintem kb. 25 ezer Ft-ot számolj minimum. Ez összesen 65 ezer Ft.
Ha gyári melót akarsz vállalni, akkor nem tudom elképzelni, hogy abból a fizetésből ezt ki tudd fizetni.
Bár én nem dolgoztam soha gyárban, de szerintem 85-90 ezer Ft-nál többet nem kapnak kézhez.
Ha jól tudsz együtt élni másokkal, akkor lakótársakkal bérelj lakást! Úgy 35-40 ezer Ft-ba kijössz egy hónapban.
Egyébként ha van munkád vidéken, akkor ne gyere fel Budapestre, mert itt is nagyon nehéz melót találni.
Az kamu!
Az Aranyvessző Bt.-nek vannak ilyen hirdetései. Pénzért adják ki címeket, amiről aztán kiderül, hogy nem valósak. Ahol pénzt kérnek tőled azért, hogy a kiadó lakást meg tudd nézni, azt felejtsd el, mert átverés!
Kb. az a valós piaci ár, amit írtam. Ha ketten vagytok és spóroltok a fogyasztással, akkor szerintem 65-70 ezerből kijöhet az albérlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!