Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Budapesten mennyibe kerülnek...

Budapesten mennyibe kerülnek az albérletek?

Figyelt kérdés
1 szoba konyhás kislakás albérleti díjára vagyok kíváncsi, és hogy menyi a rezsijük. Vidékről költöznék fel és így az is érdekelne, hogy mennyire lehet fent munkát kapni (gondolok itt a gyári melóra is, és hogy mennyit fizet).
2012. febr. 15. 10:44
 1/3 anonim ***** válasza:

40 ezer + rezsiért már szerintem lehet bérelni kisebb garzont. A rezsire egész éves átlagban szerintem kb. 25 ezer Ft-ot számolj minimum. Ez összesen 65 ezer Ft.

Ha gyári melót akarsz vállalni, akkor nem tudom elképzelni, hogy abból a fizetésből ezt ki tudd fizetni.

Bár én nem dolgoztam soha gyárban, de szerintem 85-90 ezer Ft-nál többet nem kapnak kézhez.

Ha jól tudsz együtt élni másokkal, akkor lakótársakkal bérelj lakást! Úgy 35-40 ezer Ft-ba kijössz egy hónapban.

Egyébként ha van munkád vidéken, akkor ne gyere fel Budapestre, mert itt is nagyon nehéz melót találni.

2012. febr. 15. 11:57
 2/3 A kérdező kommentje:
a b.nőmmel költöznék fel. gyári melót meg csak akkor vállalnák, ha nem lesz más. itthon v. melóm csak keveset fizet. a b.nőm is fent tud majd csak dolgozni a szakmájából adódóan. az albérlettel kapcsolatban meg csak annyit, hogy az expresszen én találtam már 20ezerért is. az akkor csak kamu? (meg én is tanulni megyek fel azért is vállalnák gyári melót is).
2012. febr. 19. 10:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Az kamu!

Az Aranyvessző Bt.-nek vannak ilyen hirdetései. Pénzért adják ki címeket, amiről aztán kiderül, hogy nem valósak. Ahol pénzt kérnek tőled azért, hogy a kiadó lakást meg tudd nézni, azt felejtsd el, mert átverés!

Kb. az a valós piaci ár, amit írtam. Ha ketten vagytok és spóroltok a fogyasztással, akkor szerintem 65-70 ezerből kijöhet az albérlet.

2012. febr. 20. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!