Budapesten melyik kerületben olcsóbbak az albérletek?
14, ker sztem több mitn átlag kerület. pl az Ond vezér újta, füredi lakótelep, rákosfalva HÉV közelében lévő területekre gondolok elsősorban.
Közel van az Örs vezér teréhez, tehát forgalmi csomóponthoz, de mégis nyugodt, picit olyan kisvéros hangulatú.
Én a 21. kerületben laktam. Ott 40-50e+rezsi környékén adják a 1,5-2 szobás lakásokat.
Nem a legszebb környék, de szükségből el lehet ott lenni egy darabig. Sőt, a városközponti rész nem is olyan rossz, bár látszik rajta, hogy elég proli környék. Viszont legalább nincs a világ végén. A körút (4-es, 6-os) 10-15 perc alatt elérhető BKV-val.
csepelre ne menj. gettó. igaz, a boráros csak 15 perc hévvel, de nem egy életbizti ott élni.
a 11 normális, biztonságos. ha azt vesszük ez is a város egyik központja. itt a móricz, innen megy a 6-os villamos, 7es busz. sok a zöld terület. panelben már kapsz lakást 50-60ért is. de sztem inkább nézd meg az ingatlanos oldalakat, vagy lépj kapcsolatba irodával.
sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!