Szerintetek csak nálunk ilyen, , nem normálisak" az emberek?
Kérdésem lényege,hogy csak nálunk Magyarországon ilyen ,,nem normálisak" az emberek?
Teszem azt,kellene a sok pénz,de dolgozni máér derogál sokaknak.Nem nyújtunk plusz dolgokat se a munkánkban se az életünkben.
Kellenének a jó dolgok a semmire.
Például:Csajoknak kellene a jó pasi,de amikor megkérdezuem,hogy ő mit tesz azért,hogy megtartson egy jó pasit,akkor húzza a száját.
És amikor a pasi szóvá teszi,hogy ez nem tetszik eg az nem akkor egy aljas szemét a csávó,és amikor lelép akkor meg megint az.
Semmi élet nincs az emberekben,kellene a siker a semmire,megmozdulni hozzá már az nem megy.
A kedvencem amikor szídják a másikat aki sikeres:hogy ő egy rib@nc,hogy ő egy hülye,hogy azért csinos mert genetika.Hogy a gazdag emberek köcsög_k,hogy jókor volt jó helyen.A kifogások gyártása az nagyon megy a magyarnak meg szidní a másikat aki sikeres.
Miért van ez,hogy ilyen bolondok a magyarok 95%-a?
Más országban érdekes nyugaton tesznek a sikerért és nem egymásra mutogatnak.
Nálunk csak kellene a bőség de munka nélkül és ezt mindenre értem
Édes vagy hogy így hízelegsz de nem mész vele semmire. Gondolod egy hozzád hasonlónak adnék munkát? Nekem sem adott senki magamnak köszönhetem, és vannak nekem barátaim akiket behozzak ha van egy jó hely.
Nem találtam én ki magamtól semmit, egyértelműen kéred a linket, és most is otthon ülsz és azt hiszed a neten találsz munkát, ahelyett hogy fognál egy köteg önéletrajzot és mennél munkát keresni. Nem kell ide fantázia bizonyítasz te mindent.
Mindazonáltal köszönettel tartozunk neked, hiszen a téma tárgyát megszemélyesíted. Sőt rá is teszel bőven.
Várom a hízelgő válaszod, még van pár rokonom akiket nem foglaltál áldásba. Minél tovább süllyedsz annál jobb példa leszel.
Mint írtam az egész történetet nem ismered és ennek hiányában beszélsz a magas lóról. Most ép egy 5 és egy 6 éves gyerekre vigyázok,de ez téged ne is érdekeljen. Maradjak meg úgy emlékezetedbe,mint egy nő,aki "semilyen munkát nem vállal el",aki "várja a sült galambot" Én most megyek és játszom tovább a gyerekekkel, jővő hónapban meg megyek megint 4 napra a öreglányhoz pelenkát cserélni meg felügyelni amíg a családja szórakozik. Mert uyge én a kispénzt sem fogom meg, nekem rögtön a csillagos ég kell..Továbbra is keresem az álláslehetőségeket, hol neten, hol személyesen. ÉS talán ha a párom egyik kollégája tartja magát az ígéretéhez 2-3 hónap múlva diszpécserkedhetetek...talán...ha...addig is meg majd megyünk a melegedőre, ha már a kedves kormány ennyit megnyitott a nagy hidegre való tekintettel.
Szívélyes üdvözlettel: 23N
Sok sikert hozzá! Tényleg kívánom hogy így legyen!
Ami meg a reakciómat illeti, olvasd el mit és hogyan írtál és gondolkozz el rajta. Ilyen megnyilvánulásra még kifejezetten visszafogottnak mondható a válaszom!
Konkrétan megsértettél mindenkit aki sikeres az életben, csak azért mert te nem vagy az. Ezek után és a kedves szavaid után együttérzést vártál vagy mit?
Bizony nehéz az élet és egyre nehezebb lesz, siránkozással és mások szidásával nem mész semmire, erre próbáltam rávilágítani, és igen nem vettem a fáradtságot hogy kedvesen közöljem a tényeket az olvasottak után.
Az hogy így reagáltál rá pedig csak azt erősíti hogy van benne igazság, igazság ami fáj.
További szép napot!
Nekem az lesz 15 perc és lejár a műszakom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!