Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek csak nálunk...

Szerintetek csak nálunk ilyen, , nem normálisak" az emberek?

Figyelt kérdés

Kérdésem lényege,hogy csak nálunk Magyarországon ilyen ,,nem normálisak" az emberek?

Teszem azt,kellene a sok pénz,de dolgozni máér derogál sokaknak.Nem nyújtunk plusz dolgokat se a munkánkban se az életünkben.

Kellenének a jó dolgok a semmire.

Például:Csajoknak kellene a jó pasi,de amikor megkérdezuem,hogy ő mit tesz azért,hogy megtartson egy jó pasit,akkor húzza a száját.

És amikor a pasi szóvá teszi,hogy ez nem tetszik eg az nem akkor egy aljas szemét a csávó,és amikor lelép akkor meg megint az.

Semmi élet nincs az emberekben,kellene a siker a semmire,megmozdulni hozzá már az nem megy.

A kedvencem amikor szídják a másikat aki sikeres:hogy ő egy rib@nc,hogy ő egy hülye,hogy azért csinos mert genetika.Hogy a gazdag emberek köcsög_k,hogy jókor volt jó helyen.A kifogások gyártása az nagyon megy a magyarnak meg szidní a másikat aki sikeres.

Miért van ez,hogy ilyen bolondok a magyarok 95%-a?

Más országban érdekes nyugaton tesznek a sikerért és nem egymásra mutogatnak.

Nálunk csak kellene a bőség de munka nélkül és ezt mindenre értem

2012. febr. 14. 11:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

7/10 ma 14:23

A XVI ban lakunk 45 ezer plusz rezsi. Fos nyílászáró,fos konvektorok,amik 0 állásban 4 óra alatt fél köbmétert zabálnak meg. Olyan vízátfolyós melegítő a fürdőben, hogy még Noé dobta ki a bárkából!Már nem egyszer volt róla szó, hogy elköltözünk kisebbe (ez 40nm2-es) de a kaukciót nem fogja vissza adni, le kellene lakunk...de akkor emg pénzünk nem lesz máshova befizetni a kaukciót.

Nem hinném, hogy a BKV olcsóbb lenne!

x kerbe mentem. Oda vissza út busz és villamost számolva! NEm volt 10 km-ahova mentem! 4*320??? Mikor a kocsi 5-6 litert fogyaszt százon!

"A bölcsész szakkal ellentétben, azzal mire mész? ha azt mondod nem tudtad hogy a szart se ér mikor elkezdted, akkor hazudsz vagy csak hülye vagy! "

El mész te már a jó édes anyádba! NEm b*zd meg! Nem tudtam, hogy szociális munkásként,mikor annyi a roma segélyért kunyeráló f*sz nem fogok tudni elhelyezkedni!

A segélyt nem ismerem. 5 hónapig voltam kocsmában pultos. Asztmásként nagyon jót tett a füst! Tényleg. AZtán bejött a játékgép tiltás a kocsma is bezárt.

Végig olvastad egyáltalán amit írtam? Még egy vénasszonyhoz is jártam, hogy a pelenkáját cseréljem a sz*ros fenekét töröljem, más finnyás népség már rég elhányta volna magát!

Jelentkeztem bolti eladónak, takarítónőnek, adminisztrátornak, szalagmunkásnak,pultosnak,felszolgálónak,női sofőrnek,recepciósnak,TESCo-ba árufeltöltőnek nah meg családsegítőbe (pest összes kerületében nem keresnek,mert nincs pénz rá)

Ugyhogy ennyit a töketlen "Munka pedig van csak derogál elvállalni, " megjegyzésedhez!

Óóó ŐFELSÉGE akkor adj egy linket, küldj egy állásajánlatot. Legyél kemény! Ha annyi munka van, mondjad hol és mikor jelentkezzek!

23N

2012. febr. 14. 15:10
 12/25 A kérdező kommentje:

Teljesség igénye nélkül

[link]

2012. febr. 14. 15:13
 13/25 A kérdező kommentje:

Lány létedre fura vagy,az a baj sajnáltatod magadat.Akkor tegyél le egy szakmát,vagy menjél el hosstessnek,konzum lány(üzletembereket kísérni vacsira ilyenek SZEX nélkül),

menj el hajóra.

Sajnos a szociális munkás sehova nem kell,ma egyedül a műszaki szakok érnek valamit talán a közgazdász,de már az se,jogász meg éhen hal.

Fiatal vagy menj ki külföldre.Mi tart itt?Most komolyan kíváncsi vagyok.

2012. febr. 14. 15:18
 14/25 anonim ***** válasza:

Kössz...ez az egyik legrosszabb álláskereső portál amit csak küldhettél...ennél rosszabb már csak a jobinfo.hu! amiről minden nap kapok hírlevelet. Mivel nem beszélek csak angolt és nem vagyok egyetemi végzettségű mérnök, közgazdász így sok esélyem sincs...nah meg

Folyékony angol és magyar nyelvtudás, társalgási szintű kínai nyelvtudás

Vígasztalj meg, hogy Te legalább tudsz kínaiul és cska én vagyok ennyire hülye!

ÉRTÉKESÍTŐ MUNKATÁRS...igen, ezzel tele vagyok, Zepter és a többiek. Én nem tudok hülyeséget rátukmálni másokra.

Kontrolling Igazgató

Minimum főiskolai végzettség és mérlegképes könyvelői végzettség

Nekem ne álláskereső portálokat mutogassatok, hanem egy konkrét állást. Becsókolok ha találtok egy olyat amire megfelelek. Még ha a tesconál árufeltöltő is...Pesten.

2012. febr. 14. 15:24
 15/25 anonim ***** válasza:

Köszönöm az ismételt tanúbizonyságot amit adtál! De hiába sértegetsz és provokálsz nem fogok lealacsonyodni hozzád. Adjak linket? pontosan ez az amit írtam, otthon ülsz és várod hogy más eléd tolja a lehetőséget. Fel kell emelni az elkényelmesedett popsidat és bemenni személyesen érdeklődni.

Azt hiszed majd linkeken fogsz ráakadni mindenre, meg hogy minden állás megvan hirdetve? Azoknak a nagy része már a feladás előtt betelt baráti alapon.

Én több mint 100 helyet jártam végig önéletrajzokkal, győzködtem szőke titkárnőket hogy szóljon be a főnökének hátha van 2 perce meghallgatni, és láss csodát felvettek végül egy olyan helyre ami nem volt meghirdetve, és senki nem dobta elém linken. Várd csak otthon szépen hogy valaki linket dobjon, attól fog felkopni az állad.

Várom az újabb kedves hozzászólást, szidj csak bátran, van rá okod, van munkám és jól is keresek vele! Ja és bérletet veszek? Jegyekkel jó hogy sokba van a közlekedés.

A kauciót meg vissza kell kapnod, olyan nincs hogy nem adja vissza! Persze ha diplomás létedre átadtad a pénz szerződés nélkül akkor nem kapod vissza, de ebben az esetben csak ne kérd ki magadnak hogy hülye lennél, mert még finoman is fogalmaztam.

2012. febr. 14. 15:26
 16/25 anonim ***** válasza:

Miből menjek ki? Lendületből? XD

Az élettársam és a barátok ami itt tart, nah meg az, hogy nem tudom elképzelni magam egy oylan országban ahol az anyanyelvemet nem tudom használni mert senki sem érti. Állandóan csak angolul...nem vagyok az az ismeretlenbe beleugró...márha az ismeretlen egy teljesen más ország.

2012. febr. 14. 15:28
 17/25 A kérdező kommentje:

Menjen veled az élettársad is,valamit valamiért.Kifogások mindig vannak.

Én is hagynám a csajomat ha ki akarnék menni,tervezem is,ő vagy jön vagy marad nem érdekel,nem fogok egy punci miatt maradni ha menni akarok.

There is no free lunch-valamit be kell áldozni,semmi sincs ingyen.

2012. febr. 14. 15:31
 18/25 anonim ***** válasza:
66%os, pont rólad és a hozzád hasonlókról szól a kérdés, köszönjük, hogy bemutatkoztál:)
2012. febr. 14. 15:32
 19/25 anonim ***** válasza:

Nem kell provokálni, anélkül is bemutatkoztál. Azt hitted különb vagy, aztán se szó se beszéd ócsárolod a másik végzettségét...gratulálok. Más szemében a gerendát sajátodban a szálkát sem, igaz?Képtelen vagy felfogni, hogy próbálkozom,de nem megy. Még oltogatsz, hogy bűzlik a munka holott fél oldalon azt taglaltam hogy k*rvára nem arról van szó, hogy nem akarok dolgozni! Csak a csökevényesedett agyadig nem jutott el! És attól, hogy nem írok le miden apró cseprő részletet nem értem honnan a t*kömből találod ki, hogy én személyesen nem érdeklődök?Ezt egy szóval sem írtam....élénk fantázia 2012!

Naná! Ha már mondtad, hogy annyi a munka, hogy sosem fogy el, meg előadod magad, hogy Te vagy az Úr Isten, ezek után már az ember elvárja, hogy akkor ugyan bizonyíts is...vagy csak nagy hang, semmi lóerő? Ha annyi a lehetőség miért nem linkelsz egy konkrét állást?

Üres kifogás, hogy azért nem,mert várom a sült galambot. Egyszerűen azért nem,mert csak a szád volt nagy. Te sem tudnál semmi értelmeset linkelni. Csak pöffeszkedsz ott a túloldalon!

SZégyeld el magad!

2012. febr. 14. 15:37
 20/25 anonim ***** válasza:

A válaszíró 45%-ban hasznos válaszokat ad.

# 18/19 Időpont ma 15:32 Privát üzenet

Ez a tipikusan Bagoly mondja verében....45 százalékod van kisfiam XD

2012. febr. 14. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!