Szerintetek, hogy mondjam meg neki? SOS fontos!
Figyelt kérdés
Kiderült egy jó barátnőmről, hogy iszik, cigizik stb... és belegondoltam, hogy milyen jó, hogy engem még soha nem vitt bele ilyenbe! Ezek után nem akarok vele barátkozni de mivel velem jár táncra ezért nem tudom elkerülni, hogy találkozzunk! Légyszii segítsetek írtam neki üzit de komolyan mondom még a választ se erem megnézni!2012. febr. 11. 15:23
1/3 A kérdező kommentje:
Én nem akarom, hogy belekeverjen ilyenekbe és nem is akarok ilyen lenni!! Jobb lenne ha többet nem is találkoznánk! Én: 13/L Ő: 14/L
2012. febr. 11. 15:26
2/3 anonim válasza:
Nekem voltak hasonló barátaim, mint neked, de ha hívtak "rosszalkodni", soha nem mentem, amúgy meg elvoltunk.
Szóval akkor érteném meg a riadalmadat, ha attól félsz, hogy nem tudsz ellenállni a csábításnak, akkor viszont nem a másik lány a probléma, hanem te.
3/3 A kérdező kommentje:
Én tudok ellenállni de akkor se szeretnék ilyen barátot megbeszéltem vele, hogy vége..
2012. febr. 11. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!