Hogyan mondjam el anyukámnak hogy pelenkára lenne szükségem?
Figyelt kérdés
Hogy mondjam el anyukámnak hogy néha néha ágyba vizelek? (nagyon szégyellem) és ezt már unom hogy állandóan nekem kell (belecsempésznem a szennyesbe a lepedőt) mit tegyek, hogyan mondjam el nekik?2012. jan. 18. 18:31
1/3 anonim válasza:
biztosan feltűnt neki már. Szerintem ne igyál alvás előtt egy órával már semmit, valamint menj el wc re. Am mennyi idős vagy?
3/3 ementali válasza:
Én nem osztom az előzők írók véleményét, mivel az éjszakai bepisilés nem az esti sok ivás és a bepisilés elmaradás pedig nem a szomjazás függvénye. - Önmagában az, hogy nem iszol, amikor szomjas vagy, az is okozhat bajt. -
Az éjszakai bepisilésnek lehet szervi (elváltozás), pszichés okai vagy egy hormon jellegű anyag termelésének a hiány, mely azért felel, hogy éjszaka ne termelődjön annyi pisi, mint nappal.
Bármelyik eset áll fenn, ezt meg kell osztani a szüleiddel, mert csak orvos tudja megállapítani a pontos okát és kezelést javasolni, mely megszünteti a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!