Hogy mondjam el neki hogy nem akarok többet mint barátság?
Barátnőmmel, reggelenként együtt járunk suliba , jól elszoktunk beszélgetni egymással , de egyre jobban azt érzem , hogy ő többet szeretne tőlem . Ülünk egymás mellett a buszon és átkarolja a kezem , persze én nem teszek ellene semmit sem mert nem akarom megbántani . Jah és még közölte velem a héten hogy kapok tőle valamit valentin napra . Szerintem a barátok nem vesznek egymásnak semmit sem valentin napra .. :S Rám van szállva ! :S
19/F
Keress neki egy pasit, a probléma megoldva.
Vagy lázasan kezdj el udvarolni egy másik lánynak, és beszélj arról a lányról neki, kérj tanácsot, hogy hódíthatnád meg. Ezzel szegényt biztos lelombozod majd.
Amúgy a beléd karolásban és abban, hogy kapsz ajándékot, az még nem tragédia.
Mondd meg neki, hogy zavar a viselkedése, és ezt ne csinálja, mert neked ez kellemetlen. Attól nem fog besértődni, ha így mondod: Légyszíves ezt ne csináld, mert nekem ez kellemetlen.
Ha ezen megsértődik, akkor hülye p*csa, ha nem, akkor rá fog kérdezni, hogy: De miért?
Erre azt kérdezed: Biztos csak barátságot érzel irántam? Tudod az a helyzet, hogy én csupán barátként tekintek rád.
Ennyi! Téma lezárva. Ha nem száll le rólad, és nem magyarázza meg a helyzetet, akkor ne foglalkozz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!