A férfiak leszarják a heréjüket szarás közben?
Figyelt kérdés
Vagy a farkuk belelóg a wc-be?2012. febr. 10. 23:50
11/18 anonim válasza:
Egyszer úgy bekúrtunk haveréknál, hogy rám jött a szarás. Elmentem a wcre, aztán elaludtam. Arra keltem fel, hogy haverom lakótársnője ébresztget, hogy takarodjak már a büdös p*csába. Na, akkor úgy összekaptam magam ijedtembe, hogy leszartam a herém.
12/18 anonim válasza:
Szép is lenne ha leszarnám a herémet..xD
Viszont a brácsa belelóg a wc-be, viszont az nem jelent túl nagy problémát....
13/18 anonim válasza:
Hát, olyan már volt, hogy egy tök hosszút szartam ami a herém felé dőlt. :D
14/18 anonim válasza:
Nem csak mikor nem figyelek akkor rá szoktam húzni a vizet,még jó hogy nem viszi le a nyomás a szerkót!
15/18 anonim válasza:
Igen, leszarják. Így készülnek a csoki tojások! Szes, Gen, mit gondoltok erről? Bár ti nem vagytok kompetensek az ügyben. :DDD
16/18 anonim válasza:
Nekem csak a seggem lyukát szokta döfni a szar,amikor olyan nagyot,és csúcsosat szarok,hogy a seggem lyukát döfi a szar.
18/18 anonim válasza:
Én nem csak leszarom, és le is hugyozom. Gondolom ahogy a kérdező is a punciját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!