Nem kéne a politika rovatot átnevezni síró-picsogók rovattá, és nyitni egy normális politika rovatot?
Figyelt kérdés
2012. febr. 10. 20:28
1/10 rémuralom válasza:
Nem, mert akkor a síró-picsogó rovatot senki nem használná, hanem menne mindenki az új politika rovatba.
2/10 anonim válasza:
nem kéne egy olyan rovatot csinálni ahol új rovat ötleteket adunk?
3/10 anonim válasza:
Nem kellene kitiltani azokat,akik képtelenek megérteni,hogy az emberek többsége egyre lejjebb csúszik a nyomorba? Nem mindenki gazdag. Neki könnyű az észt osztani.
4/10 A kérdező kommentje:
Itt senki sem azzal van elfoglalva, hogy neki hogyan lehetne jobb, inkább azt mondogatja, hogy neki milyenszar de még a haverjának milyen szar!
2012. febr. 10. 20:41
5/10 anonim válasza:
Én nem tudom, ki hogy van vele, de az tuti, hogy én inkább az internet-előfizetésemet mondanám le, minthogy éhen dögöljek.
6/10 anonim válasza:
X'D''' "síró-picsogó..." pisálok a röhögéstől!!! :D
7/10 anonim válasza:
én be sem lépek oda -.-" ha nem istenítem a viktor királyt vagy az mszp-t hanem megírom a tényeket már le is húznak,nem érdekel a pont nem azér,csak idegesít hogy ennyire vakok ott az emberek 80%a,inkább lesz*rom az egész rovatot.
8/10 A kérdező kommentje:
szerintem inkább te vagy vak! egy rohadt makrogazdasági adatsor nem olvastál még végig életetben! honnan is tudnád mi folyik a politikai életben! könnyű Lázár János, meg Matocsy aranyköpésein csámcsogni...
2012. febr. 10. 21:45
9/10 anonim válasza:
Amég az ide járók 80 százaléka siró-picsogó, addig fölösleges bármilyen komoly rovatról beszélni.
10/10 anonim válasza:
Inkább a negatív gondolkodásúakat kéne kitiltani, nem azokat, akiket nem érdekel, hogy milyen sz*r az emberekenk. Majd jobb lesz úgyis :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!