Mit csináljak, ha ez van?
Mit csináljak akkor,hogyha utálnak a barátaim?
Vagyis nem azt mondom,hogy utálnak hanem,hogy amikor igy külön-külön vagyok az eggyikőjükkel akkor tök rendesek de mikor sokan vagyunk akkor meg mindig engem piszkálnak meg velem szórakoznak.
Az egyik lány aki állitólag a legjobb barátnőm mikor ketten vagyunk olyan kedves mikor többen akkor meg mindig leszidd meg mindennek elhord és oda se figyel rám!:(
Ezt is sirva irtam meg mert már nem birom tovább!
És azt ne mondjátok,hogy keressek másokat,mert azt nem tehetem mivel a többiek olynak,hogy csak a rosszba vinnének meg nem is az csak,hogy ők a legrendesebbek de velem mégis mindig olyan szemetek és miközbe semmit se csináltam :(
Annyira szomorú vagyok,hogy azt elsem tudom mondani,mert soha egy rossz szót sem mondtam nekik..ennyi
És akkor ne barátkozzak velük??
De én birom őket..külön-külön..
MOst akkor mit tegyek??
Amikor külön külön vagyok velük hiába beszélek velük főleg az állitólagos "LB"-el mert akkor csak kiabál hogy én vagyok a rossz meg minden
És szerintem az a legnagyobb problémája vagy nem is tudom..szerintetek nem lehet hogy az hogy: túl szép és minden fiu rávan kattanva meg hogy ő igy agyon sminkeli magát igy ilyen drága cuccai vannak másokat kibeszél de mikor nincs neki senmki én is jó vagyok és már nem tudok mit csinálni..meg ha oda megyek a másik ostálytársaimhoz akkor ő elhúzz szószerint megfogja a kezem és elhúzz de ha én csinálnám ezt akkor kiabálna de ha más akkor nem vagyis ha én csinálok valamit pl:megdobom hógolyóval de ha a másik valaki akkor nekem szlé sőt ordit de neki nem ... és akkor most miért?? :O
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!