Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen paranormális tapasztala...

Milyen paranormális tapasztalataitok vannak?

Figyelt kérdés
Kísértetekről,földönkívüliekről, vagy esetleg tündérekről?? HA részletesen leírnátok megköszönném!
2009. jún. 2. 17:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én megálmodtam a leendő munkahelyemet.

Vagy megálmodtam valakit, aki fog jönni dolgozni a munkahelyemre, és rá egy hónapra már alkalmazták is, és egy munkahelyen vagyunk.

Még most is volt rá eset, hogy megálmodtam, vagy elgondoltam egy két változtatást, és 80%-ban megvalósult.

Pedig én nem tudtam,a főnökök gondolkodását, csak álmodtam, vagy elkébzeltem, hogyha így lenne..., ha úgy lenne..., és megvalósultak.

Mostanában ver a szivem, meg gyomoridegem van, pedig nincs miért. Nagyon rendesek velem a csoportban, és mégis rám tör valami rossz előérzet.

Amikor volt még rossz elöérzetem,szívdobogás, gyomorideg, és azt se tudtam miért vannak, utána ahogy megnyugodtam, mindjárt jött valami rossz dolog, és akkor jöttem rá, hogy megérezhettem.

2010. márc. 9. 19:15
 12/13 anonim válasza:
Folyton bevonzom a szellemeket . Van aki csak energiámat szivja meg van aki megakar ölni ,és csakis akkor támad amikor alszok és hajnal 2-3 között. És fojtogat meg nyom lefele az ágyba és férfi morgás hallatszik. kb 5 perc az egész és már nem vagyok álmos. félek h egyszer végleges lesz a fojtás
2010. nov. 25. 17:20
 13/13 anonim ***** válasza:

azta ez aztán durva!

Manipuláld lécci a gépem hogy ne legyen lassú!

2011. máj. 19. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!