Milyen paranormális tapasztalataitok vannak?
Figyelt kérdés
Kísértetekről,földönkívüliekről, vagy esetleg tündérekről?? HA részletesen leírnátok megköszönném!2009. jún. 2. 17:54
1/13 anonim válasza:
Hát, E.T.ket, lidérceket, ilyesmiket nem láttam, de volt olyan, hogy megálmodtam bizonyos eseményeket előre. Azt is tudtam, hogy az illető szó szerint mit fog mondani, pedig nem volt semmi hétköznapi. Ez szerintem elég paranormális.
2/13 anonim válasza:
Láttam és tudtam dolgokat előre
átkom célbaért 2szer(többször nem is átkoztam meg senkit)
Álmodtam a párom múltjáról (konkrétan az egyik előző csajáról, mikor még alig jöttünk össze)
egyszer meg nagyon akartam, hogy legyen sok felhő és eső, kértem a természetszellemeket, hogy segítsenek, kb 5 perc múlva már csepegett...
A többi nem volt ilyen észrevehető de voltak furcsa egybeesések az életemben...
Jha, megláttam magamban a párom totemállatát
3/13 anonim válasza:
jha az esőhöz hozzátartozik, hogy kb 28-30 fok volt, felhő nuku
4/13 anonim válasza:
én egyszer álltam egy nagy lámpás kereszteződésnél a zebránál pirosnál. a zöld lámpánál balra kanyarodott ki egy utánfutós kocsi és arra gondoltam, hogy milyen vicces lenne, ha az utánfutó felborulna. és legnagyobb meglepetésemre felborult. abban az időben volt még egy hasonló ilyen gondolatom, akkor csak egy egyszerű asztalfelboritásról volt szó, de az is bejött. azóta viszont semmi, pedig már szeretnék nyerni a lottón.
5/13 anonim válasza:
nekem rendszeresen, de túl lehet élni...
6/13 anonim válasza:
nekem is megérzéseim vannak,és megálmodom ha valaki meg fog halni...és az az nap meg is hal:( ez elég para nem??utálom ezt...inkább ne is álmodnék!!
7/13 anonim válasza:
ha valaki a közelemben van megérzem a gondolatait és képes vagyok bizonyos mértékben műszaki cikkek működtetésére érintés nélkül
8/13 anonim válasza:
előre megálmodtam, milyen ruha lesz egy srácon, akibe szerelmes vok xD és bejött. ^^
és nevetsz vagy nem, de láttam már UFO-t. (nem a kis zöld lényekre gondolni).
16L
9/13 A kérdező kommentje:
LEírnád bővebben? Ha nem akarod itt akkor csak nekem?:) NEm nevetek engem érdekelnek ezek a dolgok,és hiszek bennük.
2009. jún. 7. 19:50
10/13 anonim válasza:
az akaratommal tudok irányítani dolgokat, tárgyakat tudok mozgatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!