Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nagyon félek tőle mit tegyek?

Nagyon félek tőle mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ma jöttem haza felé. Egy cigány elkezdett követni, s megkérdezte hány óra. Ott volt nálam a telefon, de nem néztem meg, mert már nem egyszer hallotam olyan sztorit, hogy a cigány kérdezte hogy:

- Hány óra?

*előveszi elővették a telefont. A cigány ki kapta a kezéből, és elfutott veele *

s ezért azt mondtam hogy nincs órám. Tudjátok, féltettem mert két hete kaptam az új telefonom. De be fordultam az utcánba, s ciány észrevette hogy a telefon a zsebemből ki van domborodva, ezért odajött hozzám s megfenyegetett, hogy holnap a tesója suli után megöl.

Nagyon félek mit tegyek?? :(( .. a rendőrséggel nem érek el semmit, mert a mi városunkba még a rendőrők is félnek a cigányoktól. Még egyet sem tartóztattak le soha, mert féltik a családukat, meg az életüket. Mert ha letartoztatnak egyet is, másnap a cigánynak a családja, visz egy sereget. Szóval ha a rendőrségre bízom magam, akkor a cigányt magamara haragítom mégjobban, s nem csak én, hanem anyumék is meghalnak.

Mit tegyek?? Életem végéig bujdossak? Kezdjem el ásni a síromat??? Esküszöm még a végén rasszista leszek :(((((

2012. febr. 9. 15:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Nyugalom ne félj! Első dolgod legyen ezt megemlíteni a szüleidnek, aztán szerintem ha tudnak, pár napig kísérjenek ( vagy ha tudnak vigyenek autóval) az iskolába
2012. febr. 9. 15:37
 2/10 A kérdező kommentje:

hát mivel péntek von egy napig remélem tudnak. :(

de nem értem miért kell egy óra ügyből ekkora dolgot csinálni. :(

2012. febr. 9. 15:40
 3/10 tebuz válasza:

megolni azt nem fognak ne aggodj.ertek ne legyen nallad,es ha lehet a telefonodat ne hord lathato helyen majd,es akar azt is mondhatod ha majd holnap megallitanak hogy nem jol latta,mivel neked nincs is telefonod.legrosszabb esetben koltozz el a varosbol.

sok sikert!!!BATORSAG!!!

2012. febr. 9. 15:42
 4/10 tetris ***** válasza:

Ha esetleg rákérdez az a réti néger, hogy mi domborodott a zsebedben, miért tagadtad le a telefont, akkor mondd azt, hogy egy tizes csomag papírzsepi volt.

Ha látja, hogy megijesztett, és félsz tőle, akkor annál jobban elpofátlanodik. Bátran nézz a szemébe, válaszolj neki hangosan, magabiztosan. Ha támadás ér, akkor torkod szakadtából ordíts, visíts!!!!!!!! Még ha nem is megy oda senki se segíteni, de a nagy kiabálásra odafigyelnek, összeszaladnak az emberek, és ez a büdös retek nem mer majd bántani. A lényeg, hogy ne mutass félelmet!

2012. febr. 9. 15:58
 5/10 A kérdező kommentje:
jó. de olyan hirtelen szólt be nekem. azt sem tudtam hogy most mivan. haza jöttem, s akkor esett le hogy mit kellet volna mondjak, és hogy életveszélybe vagyok. :(
2012. febr. 9. 16:02
 6/10 anonim ***** válasza:

"Ha esetleg rákérdez az a réti néger, hogy mi domborodott a zsebedben, miért tagadtad le a telefont, akkor mondd azt, hogy egy tízes csomag papírzsepi volt."

Ez szerintem se rossz ötlet, ezért ajánlom, hogy szerezz be belőle egy csomagot és hord abban a zsebedben, hogyha találkozol vele, akkor meg tudd neki mutatni.

(Remélem, nem olvassa a Gyakori Kérdéseket, mert akkor peched van!)

2012. febr. 10. 11:39
 7/10 A kérdező kommentje:
á. az nagy szívás lenne. akk 100% hogy meghalnék.
2012. febr. 10. 15:58
 8/10 anonim válasza:
ezek szerint a mai napot túlélted
2012. febr. 10. 17:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Na történt valami?
2012. febr. 10. 19:31
 10/10 A kérdező kommentje:
ezt a hetet túl éltem. :D szerintem jövő héten sem lesz semmi, csak a szája járt. Köszi a megnyugtató válaszokat ;)
2012. febr. 11. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!