Mi az amit most ebben a pillanatban a legszívesebben ennél vagy innál?
Figyelt kérdés
ez lehet főétel édesség rágcsálni való
üdítő vagy alkohol bármi
2009. jún. 2. 15:11
11/27 anonim válasza:
Csípős szecsuáni halat sült tésztával és csípős káposztával vagy mivel, mellé pedig jéghideg sört innék, mondjuk Carlsberg-et... ^^
22/F
12/27 anonim válasza:
Kivételesen semmit, mert annyira meg vagyok fázva, hogy nem kívánok semmit. Teázok.
13/27 anonim válasza:
Lángos..mondjuk megcsináltam, mindjárt eszem is :)
14/27 anonim válasza:
Sajtburger, jó hideg kóla, mézes csirkemell, zserbó.
15/27 Zümy válasza:
Banánshaket innék és fokhagymás csirkét vagy gyrost ennék.:D
17/27 anonim válasza:
Én most ettem sült krumpli és multis cappyt ittam. És most meg ennék valami süti mondjuk valami túrókrémeset valami gyümivel. Vagy szederalagutat de fincsi nutellás palacsintát is. Meg mogyorókrémes, dzsemes kenyeret:D Na a magyar konyha :D
18/27 anonim válasza:
Mekis sajtburgert vagy 10-et!! De azt mindig szívesen megenném! :D Esetleg valami finom pizzát..hmm.
Inni meg egy nagy pohár jeges kólát vagy Sprite-ot!
19/27 anonim válasza:
Szódavizet innék és Burger Kinges ráksalátát ennék hozzá vagy Pizza Hutos Margarita pizzát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!