Milyen járművekkel illetve gépekkel rendelkezik otthon a családod?
Figyelt kérdés
2012. febr. 7. 21:53
2/12 anonim válasza:
Mi ez a felmérés, előbb meg az anyagi helyzetről volt kérdés... Anyáméknak van 2 kocsijuk (Seat & Citroen), apáméknak szintén kettő (BMW & Pajero) + egy lakókocsi + egy vitorlázógép. Nekem nincs semmim, de nem is akarok megtanulni vezetni.
3/12 anonim válasza:
Anyuéknak Suzukijuk van, nekem barátommal semmi, vagyis hát bicikli, ha ez annak számít. De nem baj, mert van 90%-os kedvezményem, és lehet kísérőm is, szóval szinte ingyen utazunk mindenhová:)
21/L
4/12 anonim válasza:
Két kocsink van, egy kakabarna Lada és egy Renault Laguna. A Lagunát egyikünk sem vezetheti, úgy értem hárman vagyunk testvérek, nővéremnek 10(!) éve van jogsija és még ő sem vezetheti, csak a szüleim. Nekem 1 éve van jogsim, úgyhogy én még csak álmodni sem merek róla :D
5/12 anonim válasza:
Nekem egy segédmotor, egy motor, egy fúró, egy csavarbehajtó, egy mosógép, egy mikró, egy hűtő, egy bojler, egy konvektor, egy bicikli és egy szánkó.
Ha az egyszerű gépeket is bele vesszük akkor, négy ajtó, egy szekrény, egy tv asztal, egy dohányzó asztal, egy író asztal, egy forgószék, egy konyhaszekrény, két csap, egy víztartály, egy WC csésze, két ablak, egy asztal négy székkel, egy gázóra, egy villanyóra, egy vízóra.
6/12 anonim válasza:
Egy Mercedes E220, egy VW Passat CC, egy Mini Cooper - igaz jó, és drága autók, de mindet használtan vettük. Nem szeretünk új autót venni, mert ahogy kigurulunk vele a szalonból máris többszázezret, sőt milliót veszít az értékéből. Inkább megvesszük kevés kilométerrel, újszerű állapotban, de barátságosabb áron. A gépek alatt a háztartási gépeket érted? Abból az alapvetőek: hűtő, fagyasztó, mosógép, kávéfőző, teafőző, TV-k. Ezen túl házimozik, hifi, projektor, 2 asztali gép, 2 laptop, 1 tablet, 3 smartphone, meg ilyen apróságok, epilátor, hajsütők, hajvágó, elektromos borotva, stb.
7/12 anonim válasza:
Alapvetőektől lemaradt a tűzhely és a sütő, a nem feltétlen alapvetőektől pedig a mosogatógép.
8/12 anonim válasza:
Ha gépnek lehet nevezni,
akkor nekem van egy vibr@torom...
10/12 anonim válasza:
De hogy válaszoljak is: nincs kocsim, egy laptopom van,mosógép,tv,mikro,konyhai gépek (nem ilyen nagyon drágák,csak ami kell) kb ennyi,meg fürdőszobai dolgok,hajszárító,gyantagép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!