Mit tegyek most?

Figyelt kérdés
Osztálytársam állandóan b@sztat(nem is kicsit nem is keveset)Ha hagyom magam akkor rosszul járok mert piszkál tovább ha teszek ellene hogy mondjuk ne üssön meg abból verekedés lesz és nem fogok megint fizetni rongálásért ami nem az én hülyeségem miatt történt egy lehetőség van ha beköpöm de akkor leáll vagy csak még jobban piszkál majd?
2012. febr. 7. 19:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha beköpöd, akkor szerintem mindenki elkezdi, hogy te vagy a kis óvodás. (nálunk így van)

Milyen rongálásért fizetnél? Olyan durvák vagytok? :D

Amúgy én is kb. a te szinteden járok egy oszt.társammal.

Essen le rólad, amit mond, csak menj tovább.

De ez attól is függ, hogy miket csinál.

Miket szokott csinálni?

2012. febr. 7. 19:35
 2/5 A kérdező kommentje:
}A legutóbb mikor kiálltam magamért falhoz nyomtam egy srácot hogy nyugodjon meg nem gondoltam hogy felkapja a vizet (tartottam nem bírt megütni) hozzá vágott a falhoz és fizetni kellet a tablóképben keletkezett kárt (üvegtörés).}A lényeg:Azzal a gyerekkel lerendeztem mindent aki most piszkál az olyanokat mond hogy fogd be a pofád büdös zsidó,takarodjál hülye b%zi stb... (nem szeretem ha így szólít de amúgy semmi bajom a zsidókkal ne értsetek félre),van egy szekrény amiben a takarító tárolja a cuccait és onnan kivett valami seprűnyél szerűséget és azzal csapkodni akart az arcomba tolta meg tökön akart csapni vele ami nem sikerült neki szerencsére.Szóval eléggé idegesít pedig nekem nem lenne vele bajom csak piszkál hiába szarom le...
2012. febr. 7. 19:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Pedig másképp nem fog leállni, csak ha nagyon lealázod valahogy, nem kell éppen megverni.
2012. febr. 7. 20:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon lealázni nem lehet ez egy abberált bunkó f@sz :/ szót nem lehet vele érteni sajna csak ez maradt akkor..
2012. febr. 7. 20:03
 5/5 anonim ***** válasza:
nincs mese meg kell csapkodni,nem kötelező épp egy tablókép mellett,tedd azt a folyosón ahol nincs törékeny,esetleg suli után
2012. febr. 8. 04:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!