Miből lehet ólmot kinyerni?
Figyelt kérdés
Mármint milyen használati tárgyakban ,vagy eszközben található meg?2012. febr. 7. 16:40
1/3 anonim válasza:
Akkuban például, de ha ki akarod nyerni, olyan ólommérgezést kapsz olvasztás közben a gőzétől, hogy minimum kórházba kerülsz.
2/3 anonim válasza:
Ha jól csinálod, nem kapsz ólommérgezést!
nem szedtem még szét ilyet, de amúgy is csak akkor kaphatsz mérgezést, ha be kell olvasztani.
Azt is, ha jól csinálod, akkor semmi bajod nem lesz. Én horgászólmot szoktam önteni.
Amúgy nem tudom, hogy még milyen anyagok vannak egy ilyen akksiban (kénsav? arra kell nagyon vigyázni), lehet hogy az első válaszolnak igaza volt, de nem az ólomtól kapsz mérgezést.
3/3 anonim válasza:
én is régen olvasztgattam az olmot,de én nem sajnáltam azt a 10-20 ft-ot és vettem a horgászboltban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!