Ha vinned kéne mit vinnél szívesebben 5Kg libatollat vagy 5Kg olmot, és miért?
Figyelt kérdés
Úgyértem miért pont azt,vinnéd.2009. máj. 13. 18:20
1/14 anonim válasza:
Súllyra mind egy, mert mind a kettő öt kg, de a libatoll puhább, viszont sokkal több helyet foglal el (látszólag).
2/14 anonim válasza:
Inkább az ólmot választanám. Lehet, hogy cserélgetném a csomagot egyik kezemből a másikba, mégis ezt választanám. Öt kiló libatoll akkora pakk, hogy még a felhőket sem látnám tőle!
3/14 anonim válasza:
Ólom, mert párnánk van elég, az ólom viszont jó kísérletezésre, mert alacsony hőn olvad, jól önthető, az ólomtömb jó ajtótámasztéknak és kis helyet foglal.
Ha eladáson gondolkodnék, akkor nem is tudom. A válság miatt szerintem eléggé lement általánosságba a fémek ára. 2007-ben eladtunk kb. 10 kg tollat: 1000ft-ot adtak érte. Nemtudom melyik kilója ér többet.
4/14 anonim válasza:
libatollat, mert ha elfáradok, belefetrenghetnék :)
5/14 anonim válasza:
A libatoll szegény madarakból származik és nagy csomag, tehát inkább ólom. Persze attól függ, mire kell, pl. ha párnát szeretnék csinálni, akkor inkánn a tollat.
6/14 anonim válasza:
Attól függ, mire kéne!
Ha lőnének rám, akkor lehet, hogy jobban járnék a tollal. Az akkora, mint egy felhő - az ólom meg kicsi ahhoz, hogy megvédjen.
7/14 anonim válasza:
ja itt a kérdező azt hitte hogy valaki beszívja hogy a libatoll könnyebb?
ilyen butának nézel minket?
8/14 anonim válasza:
libatoll,a tudat alatt könnyebb
9/14 anonim válasza:
libatollat, mert azt utána drágábban el tudom adni:D
10/14 anonim válasza:
Libatollat vinnek, mert ugy tunik, hogy az a konnyebb :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!