Nektek van piercingetek?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor hány éves voltál amikor csináltattad? Mennyire fájt? Mennyi db van és milyen ?? És mennyibe került? :$2012. febr. 5. 17:58
11/13 anonim válasza:
14 évesen lett nyelv pc-m ami 9000 ft volt 15 évesen lett mégegy nyelv pc-m az 8000 ft volt és talán 18 körül voltam akkor csináltattam egy microdermalt ami 6000 ft ba került és az utobbi fájt csak az elsö kettö csak kellemetlen volt ! :) sok sikert neked akármit is csináltatsz ha megbánod csak kiveszed nem örök :)
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)) De a helye nem fog nagyon meglátszódni ha kiveszem?
2012. máj. 7. 21:26
13/13 anonim válasza:
én még nem vettem ki egyiket sem ugyhogy erre nem tudok megfelelö választ adni ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!