Srácok, hol van piercingetek, hova szeretnétek még és milyet?
egy septumom van és cheek, ha fültágító ide tartozik akkor abból van egy szintén
Már nem szeretnék többet mert száj környéken zavarna belekaphatok, máshova meg nem szimmetrikus ahogy próbálgattam filctollal, kipontozni hova állna jól
Ezeket mindet piercer csinálta, és szerencsés vagyok mert a septummal annyi dilemmám volt hogy nem igaz, vki azt mondta porcba szúrták neki vkinek egészen kintre és bénán állt
Végül én elmentem hogy megtudjam én hova fogom kapni, hát pont a porc alá ahova hivatalosan is kell és egyáltalán nem éreztem semmit lidocain se kellett mert puha bőr az egész
Otthon nem szabad semmit szúrni, ha nincs gyakorlatod benne mert ferde szúrás miatt vagy nehezen ill. sose gyógyul be( gyulladt lesz mindig levedzeni fog, köztudott hogy gyulladás miatt a haj is hullik nem éri meg)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!