Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Msn-re valami édes sexis...

Msn-re valami édes sexis becenevet kitalálnátok nekem?

Figyelt kérdés
2009. jún. 1. 15:44
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
kedves utolsó,miért is nem tudok magyarul írni? de tudtam hogy ebbe a kérdésbe is bele fog kötni valaki :s
2009. jún. 1. 19:51
 12/18 anonim ***** válasza:
52%

Az alap helyesírásba már bele sem kötök, mert a magyarok 80%-a nem tud. :D

De ne keverjük az angol a magyarral. SZEXIS. Vagy, ha már itt tartunk, szexi, mert az magában melléknév, nem kell az -s.

Na puccantás. :)

2009. jún. 1. 20:41
 13/18 anonim ***** válasza:
66%
Bocsi, ez off-topic, de: utolsó válaszoló, te mekkora 1 okoskodó majom lehetsz, hogy ilyenért beszólsz.. feltett 1 kérdést (nem parasztul, nem érthetetlenül), te meg egy abszolút jelentéktelen elírás miatt kötekedsz. get a life.. könyörgöm *ja és bocs, hogy keverem az angolt a magyarral. ilyen erővel meg nincs olyan magyar szó, h 'puccantás'. ennyi. S mint látod, tudok helyesen írni. -.-"
2009. jún. 1. 21:40
 14/18 anonim ***** válasza:
64%

a puccantást oltásból írta be :DDD

könyörgöm ÉREZD az iróniát!!!

nem okoskodik, teljesen igaza van, ne színészkedj.

2009. jún. 1. 21:49
 15/18 anonim ***** válasza:
38%

Igen, a puccantást valóban ironikusan írtam. :D

És nem vagyok okoskodó, csak marha idegesítő mikor az emberek egyszerűen nem tudnak írni. De ezt csak az értheti, aki tud. :) Ja, és nem vagyok se professzor, se semmi ilyesmi, úgyhogy nyugalom... ;)

(Csak suttogva jelzem, hogy maga a kérdés is hülyeség. Alapból, mi az, hogy mi találjunk ki neki nevet? Ha ennyire nem megy neki, akkor írja be a keresztnevét. Esetleg.)

Elnézést, ha esetleg valamelyik édibédi tündérkirálylányt megbántottam. :)

2009. jún. 1. 21:58
 16/18 A kérdező kommentje:
köszönöm kedves utolsó az édébédi tündérkirálylány az jó lesz :P de azt nem értem hogy más kérdéseibe miért nem köttök bele? feltettem egy kérdést ha nem tetszik továbblépsz.ennyi.képzeld ha mindenki beszólogatna a sokadszor ugyanazt a kérdést feltevőnek vagy ha valaki nem tud jól fogalmazni akkor mi lenne az oldallal ?
2009. jún. 2. 09:18
 17/18 anonim válasza:
babe bondeli born
2010. márc. 14. 17:37
 18/18 anonim ***** válasza:

(L)PöttömPanna(L)

Smiley:)

Pary Hercegnő

BadAngel

2010. aug. 3. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!