Rendkívüli tanítási szünet? Ez mire jó?
Nagyon sok olyan gyerek van, aki csak az iskolában eszik, és ott van fűtött helyen. Velük ez kitolás, ha hétfőn és kedden nem lesz tanítás. Ti hogy látjátok?
(Nem vagyok szülő, sem pedagógus, de nem járok csukott szemmel.)
Pont azért jó, mert legalább nem az iskolába jár melegedni:DDD
Amúgy meg pl azért jó, mert olyan helyeken ahol szinte az utcán való közlekedés nem megoldható az nem sok mindent tud tenni... Továbbá a bejárósok...Vonatkésések meg egyéb miatt. Nekünk az osztály több mint fele az...
Van egy rossz hírem... Az iskolába is kabátba ülnek mert ott is a legmelegebb termekbe 15C° a max... Nálunk legalább is az általános iskolába ennyi. De hallottam, hogy több szakközépbe, gimibe is így van a megyébe...
A menza kaja az meg akkora egy hulladék, hogy még a legcsóróbb gyerek sem használja ki. Vagy vegyen a büféből kaját?
Nem éppen a melegedésre és a kaja osztásra szolgál az iskola...
09:32 vagyok
Hááát nem tudom, a mi sulinkba most is egy egész épület részt lekellet zárni, hogy spóroljanak a fűtéssel.
A torna termekbe meg le kell öltözni pólóra és ott sincs a legkellemesebb hőmérséklet.
De gondolom ez a város és az iskola színvonalán is múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!