Takker18 kérdése:
Gimi 3. o-ba járok és kiírt az orvos K-P-ig. Természetesen voltam a suliban csak az órákra nem mentem be. A szünetben meglátott az ofőm és hazaküldött ezzel:ha még1x benlát K-Sz-Cs-P. Akkor semminek veszi az igazolást és igazolatlan lesz. Tehetilyet?
Figyelt kérdés
Mikor bementem a barátnőmhöz mentem.
Ráadásul semmi törvénybe vagy házirendbe ütközőt nem tettem csak leültem az aulában.
Én úgy tudom, hogy mivel orvosi igazolás okiratnak számít mert ott az aláírás és a pecsét szóval el kell fogadnia.
Szóval milyen jogszabály vonatkozik erre?
2012. febr. 2. 23:24
1/5 anonim válasza:
Lehetne vitatkozni, mert ha van igazolásod, azt nem tekintheti semmisnek, de maximálisan igazat adok neki. Ha be tudsz járkálni a barátnődhöz, be tudsz ülni az órákra is. Ha felmentésed van, az azért van, hogy ne menj emberek közé, azaz ne fertőzz másokat.
Az ofőnek is leesett,hogy csak lógsz és ezért mondta ezt.
2/5 A kérdező kommentje:
Lényegében télleg beteg vagyok de a multkor a barátnőm is bejött hozzám betegen ugy h montam neki hogy inkább pihenjen szóval viszonzom pontosabban törődöm vele is.
2012. febr. 2. 23:30
3/5 A kérdező kommentje:
ja és a betegségem semmi fertőző csak 1 hete szétszakad a fejem kegyetlenűl fáj szóval semmi fetőző
2012. febr. 2. 23:33
4/5 anonim válasza:
Első vagyok. Azt hittem, hogy fertőző a betegséged, bocsánat. Szerintem akkor is otthon kellene maradnod. Azt gondolom, hogy a tanár csak ijesztgetni akart ezzel.
5/5 A kérdező kommentje:
Semmi baj. Amúgy meg nem jött össze az ijesztgetés, mert most hívtam fel a rendőr barátomat és azt mondta hogy ha ilyet csinál a tanár, akkor szóljak neki és jelentsem fel okirat semmibe vételéért. Amúgy köszönöm a választ.
2012. febr. 2. 23:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!