Tegnap láttam a tények-ben egy olyan részletet, ami megragadott. Kinek kell írjak a (tények oldalán), ha szeretnék v. kinek segíteni?
Természetesen úgy szeretnék segíteni,hogy semmilyen média szerepben ne legyek.
Megfogalmazódott bennem, hogy mit szeretnék írni.
Egyáltaln E-mailben válaszolnak ilyesmire?
Még sosem segítettem családokon, és nem tudom, hogy a Tényekhez kinek írjak?
Én szeretnék, most egy családon (is) segíteni legalábbis megpróbálnék v.milyen formában.
Eddigi segítségeim:
01) Felajánlottam a ruháimat a vöröskeresztnek/apácáknak.
02) Küldtem már pénzt éhező gyerekeknek.
Így megnyugodhatok, ÉN legalább segítettem.
Valaki adjon (normális)választ a fent ermlített kérdésemre. Esetleg v.mi ötletet!
S innen tényleg kíméljenek a h_lye beszólogatós személyek!!!
Remélem, nem vagyok egyedül, hogy másokon segítsek.
Ui.: Az is jó, ha privátban írod meg véleményed.
Tudod,ez a téma nagyon nemes,és dicséretre méltó,ha segítesz!
De ha valóban adakoztál volna,akkor nem kérdeznél ilyesmit,hanem tudnád,hogy a tv-ben bemondják az elérhetőségüket etc..
Éhező gyerekeknek inkább tartós élelmiszereket szoktam küldeni,nem pénzt.
Persze egy a lényeg,a jószándék. :)
Még ha néha valószínűtlen is!
Sok erőt a gyűjtéshez!
Ez lemaradt:
"01) Felajánlottam a ruháimat a vöröskeresztnek/apácáknak."
Sajnos nem túl régen a következő történt velünk!
A Máltainak ajánlottunk fel jó állapotú,nem szocreál korabeli,épp bútorokat költözés,és helyhiány miatt.A nyafogó luvnya elkezdett válogatni,majd kocsira rakták amit kinézett.
Ezután közölték,hogy ez igazából a nyaralójukba kell,ebből nem lesz adomány!oké...sejtheted..
Következő körben mi már nem,csak a szomszéd volt ott a lakásban,mert mi már elköltöztünk addigra(pár na telt el).A nem tetsző bútorokat pedig darabokra törték,és úgy tették fel a kocsira,azzal,hogy az meg megy a nyaralóba tüzelőnek!!Ekkor mivel nem voltunk ott,a telefonba kaptunk sírógörcsöt!!
Máltaisok kuka!! remélem egyedi eset volt,bár igen rutinosnak tűntek a férgek.ennyi!
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!