Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van az hogy a gyerekek...

Miért van az hogy a gyerekek egymást verik az iskolában?

Figyelt kérdés
Eggyre többször és több osztályban tapasztalom hogy sok osztályban verik az osztálytársaikat, kicsúfolják, megalázzák. Álltalánosban 4 osztályban voltam mert mindig költöztünk. 1-4.ig nem volt seemi panasz de 5-8 ik borzalmas volt az életem 6.ban állandóan megaláztak majd tmentem másik suliba 7. be ott nem volt olyan rossz de ott is sokszor ütöttek majd 8.ba állandóan vertek meg stb... ez miért lehet a gyerekeknél és hogy lehet ezeket kezelni az oltásokat stb...?

2012. jan. 30. 21:17
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem viccesnek találják
2012. jan. 30. 21:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen, viccesnek találják.

Csak teszik magukat, hogy ha csúfolnak, meg ütnek, meg piszkálnak, akkor milyen "menők".

2012. jan. 30. 21:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Mert zakkantak.
2012. jan. 31. 21:03
 4/5 anonim ***** válasza:
hát ez az általános.szerintem nincs ezzel semmi baj,a gyerekek mindig is verekedtek
2012. jan. 31. 22:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert viccesnek találják, hogy bántanak téged. Engem is próbáltak, csak én nem hagytam magam, volt hogy 3an jöttek, kettőt elkalapáltam, de én is kaptam rendesen, én a végén még engem küldtek el az iskolából. Egyébként aki kocka, vagy emos, azt szokták bántani, esetleg becsületes.
2012. febr. 1. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!