Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van ennyi idióta a gyk-n?

Miért van ennyi idióta a gyk-n?

Figyelt kérdés

Állandóan írják a válaszokban hogy:

Inkább legózz, Építs hóembert, illetve más a kérdés hülyeségére utaló idegesítő cikiző válaszokat.Rajtam kívül még másokat is idegesítenek?Vagy olvassák a ilyenek éppen?o.O

2012. jan. 30. 00:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Az hagyján, hogy a gyk-n, na de itt a való életben!
2012. jan. 30. 00:52
 2/12 A kérdező kommentje:
Sajnos ja, de az utcán legalább nem szólnak hozzá, de bezzeg hoy névtelenül lehet itt írni meg minden, mindenki mindenkinek beszól.Sajnos ilyen a világ:(
2012. jan. 30. 00:58
 3/12 anonim ***** válasza:
61%

Ne haragudj meg,de ha annyira idétlen kérdéseket tesznek fel egyesek,hogy az már fáj az embernek.Bizony ilyenkor a legfinomabb válasz,hogy " menj aludni" vagy "legózz inkább"

Ha megfigyeled az értelmes kérdésekre nem jönnek ilyen válaszok(bár ott is előfordul,hogy a válaszadó hatalmas hülyeséget ír,de ő azt hiszi jó tanács.

A másik,hogy sokszor igen komoly kérdésekben 12-14 évesek osztják az észt,akik még szinte semmit nem éltek át,és fogalmuk sincs a témáról-

2012. jan. 30. 01:14
 4/12 A kérdező kommentje:

Akkor legalább azt írják hogy nem értem a kérdést, vagy a kérdésnek nincs értelme.De itt valaki azért kérdez, hogy megtudjon valamit.Ha például hülyeséget kérdez, az azért van, mert még nem tud róla mindent, és pont ezért érdeklődik.De ha már az a kérdés hogy: hogyhogy csak 2 megabyte a facebook?

Akkor elhiszem hogy tényleg ilyeneket inkább értelmesebb írni.De akkor is inkább magyarázzuk meg szerencsétlennek, hogy a megabyte egy mértékegység, és a facebook internetes, és ne lehet megabyte-ben mérni.

2012. jan. 30. 01:26
 5/12 tetro ***** válasza:
Másodikat támogatom. A kérdések döntő többsége teljesen értelmetlen. 1. google 2. hogy lehetne reagálni összeesküvés elméletekre 3. amikor ki sem lehet hámozni mit akar a kérdező mert úgy nincs megfogalmazva vagy olyan helyesírással 4. 5. 6. stb........
2012. jan. 30. 01:26
 6/12 tetro ***** válasza:

Ohh, amit még imádok a fél óránként feltett kérdések:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..

nézd meg a keresőben, hogy hány választ dob ki rá :)

2012. jan. 30. 01:29
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondod sokan segítséget kérnek..Tévedsz.

1 Sokan unatkoznak,és kitalálnak sok kamu történetet

2.sokan lusták a googlet használni.(PL: hány font ma a forint?? vagy milyen idő lesz holnap Budapesten??

3.Sokan itt várják el,hogy valaki megoldja helyettük a leckét,vagy az idegen nyelv fogalmazás.(sajnos sokan meg is írják helyettük) Ezt azért tartom helytelennek,mert később ő foga más munkájáért a jó jegyet kapni úgy hogy lusta volt a könyvet is elővenni

4.Sokan annyira primítiven egyszerűek hogy képesek olyan kérdés írni szex ügyben ami túl meg y minden határon.

Pl: Vagy nagyon undorító vagy leírja hogy hátba fröcsköli a nőjét spermával,lehet-e terhes..Könyörgőm..Ennyire legyünk már hülyék..

5.sokan képtelenek egy értelmes mondatot írni.Írnak 12 sort egybe,és ember legyen a talpán aki rájön mi akar az lenni.

Az értelmes kérdésekkel (ami sajnos egyre kevesebb) nincs semmi baj.

2012. jan. 30. 01:38
 8/12 anonim ***** válasza:

bocsika,már én is sok hibát ejtek..De már fáradt vagyok..

Az egyik mondatnál kimaradt egy "ne" szó is

(ne legyünk már ennyire hülyék....."mondatnál

2012. jan. 30. 01:40
 9/12 anonim ***** válasza:
62%

A hülye kérdésekre egyértelműen hülye választ írnak, ahogy én is. Az ötvenezredik "csak 5 centi a farkam, ez baj?" jellegű kreténségnél a legtöbb embernek elfogy a türelme.

Aki viszont értelmes kérdéshez ír be baromságot, az egy ostoba legalja troll, akinek nincs élete, és itt próbálja elérni hogy foglalkozzanak vele. Sajnos sok ilyen van, pl. a GreenTea.

2012. jan. 30. 01:43
 10/12 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, és értem a dogot.De eddig nekem akárhogy is írtam, mindig ilyesmi válaszokat kaptam.Az én kérdéseimet akkor teszem csak ki, ha máshol nem találom meg.

Nem lehet ezeket valahogyan letiltani, vagy pl bejelenteni egy modertornak és ő bannolja vagy akármi?

2012. jan. 30. 01:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!