Szerintetek mit csinálja, ha folyamatosan izzad a kezem?
Figyelt kérdés
Már nagyon rég óta ha higeg ha meleg a kezem izzad és nem tudok mit tenni vele. A barátom kezét se tudom megfogni és ez kezd kellemetlenné válni. Mit tudnátok ajánlani ezzel kapcsolatban?? tapasztalatokat is várok2012. jan. 29. 18:33
1/7 anonim válasza:
Fúú láttam egy hasonló sztorit a lifenetwerken.. Szerintem ez pszichés. Sajnos nem tudok mást mondani ,de fordulj orvoshoz! Sok szerencsét!:)
3/7 Rygel válasza:
Az első hozzászólóval értek egyet, a második hsz inkább vicces volt, mint komoly. Ha erősen izzad, vagy nagyon sűrűn, akkor nem győznéd törölgetni. :D Legjobb megnézetni egy szakemberrel és megtudni mi az izzadást kiváltó ok, és azt kezelni, főleg, ha kezelhető. Nemérdemes kísérletezgetni mindenféle gyógyszerrel, vagy kenőccsel, ezek többet árthatnak, mint amennyit használnak.
4/7 anonim válasza:
nekem is állandóan izzad nekem az jön be h szellősen tartom: nem szorítom ökölbe, nem kulcsolom össze stb, de pl ha az egeret fogom akko nekem is állanóan izzad. Nekem amúgy a lábam is szokott ha hideg ha meleg
5/7 A kérdező kommentje:
Es a baràtodnak a kezèt hogy fogod meg??
2012. okt. 26. 19:07
6/7 anonim válasza:
Van nálam egy ún törlőrongy és megtörlöm előtte.
7/7 anonim válasza:
Vágd le. Aztán egy vödör vizeletbe mársd amit elötte spéciztél fel egy szedviccsel és 10 citrommal. Azután gézel kötözd be és Írd meg sikerült-e ? <----- ezt meg ne tedd ember :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!