Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csinálja, ha...

Szerintetek mit csinálja, ha folyamatosan izzad a kezem?

Figyelt kérdés
Már nagyon rég óta ha higeg ha meleg a kezem izzad és nem tudok mit tenni vele. A barátom kezét se tudom megfogni és ez kezd kellemetlenné válni. Mit tudnátok ajánlani ezzel kapcsolatban?? tapasztalatokat is várok
2012. jan. 29. 18:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Fúú láttam egy hasonló sztorit a lifenetwerken.. Szerintem ez pszichés. Sajnos nem tudok mást mondani ,de fordulj orvoshoz! Sok szerencsét!:)
2012. márc. 11. 18:32
 2/7 anonim válasza:
töröld meg ;)
2012. márc. 11. 18:56
 3/7 Rygel válasza:
Az első hozzászólóval értek egyet, a második hsz inkább vicces volt, mint komoly. Ha erősen izzad, vagy nagyon sűrűn, akkor nem győznéd törölgetni. :D Legjobb megnézetni egy szakemberrel és megtudni mi az izzadást kiváltó ok, és azt kezelni, főleg, ha kezelhető. Nemérdemes kísérletezgetni mindenféle gyógyszerrel, vagy kenőccsel, ezek többet árthatnak, mint amennyit használnak.
2012. márc. 11. 19:39
 4/7 anonim válasza:
nekem is állandóan izzad nekem az jön be h szellősen tartom: nem szorítom ökölbe, nem kulcsolom össze stb, de pl ha az egeret fogom akko nekem is állanóan izzad. Nekem amúgy a lábam is szokott ha hideg ha meleg
2012. aug. 6. 15:11
 5/7 A kérdező kommentje:
Es a baràtodnak a kezèt hogy fogod meg??
2012. okt. 26. 19:07
 6/7 anonim válasza:
Van nálam egy ún törlőrongy és megtörlöm előtte.
2012. okt. 28. 13:40
 7/7 anonim válasza:
Vágd le. Aztán egy vödör vizeletbe mársd amit elötte spéciztél fel egy szedviccsel és 10 citrommal. Azután gézel kötözd be és Írd meg sikerült-e ? <----- ezt meg ne tedd ember :D
2012. nov. 3. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!