Miért gondolja így minden felnőtt?
Aha
Magukbol indulnak ki. Meg a sajat bajaikat akarjak novelni vele
Természetesen nem olyan arra gondoltam,hogy "juuujjj nem kaptam ájfón4et most mi lesz az életemmel :'(",még mielőtt valaki elejtene egy ilyesmi poént..:)
azt gyűlölöm,amikor látják rajtam hogy szomorú vagyok és lecsesznek emiatt,hogy mi bajom van már megint?! (ritkán szoktam ezt látványossá tenni,de olyankor nagy a baj már)
Gondoltam h errol van szo.
Amugy inkabb az o problemajuk ilyen anyagi iphone jellegu problema, ha nem tudjak eterezni a lelki nehezsegeket
Ajánlott olvasmány:
Csík:"De bolond volnék, ha búsulnék, Ha a búnak helyet adnék. Én a búnak utat adok, Magam pedig vígan járok"
http://www.youtube.com/watch?v=84WsADpBWEw
satöbbi satöbbi
Lehetnek problémáid, de azzal neked nem lesz jobb. :)
mert szánalmasak. mert úgy gondolják hogy attól mert nekik az apucikájuk/anyucikájuk a s*ggüket is kinyalta ennyi idős korukban, meg csinik voltak meg szépek meg népszerűek, jah meg az volt az egyetlen problémájuk hogy a 'juliska nem szeret' meg hogy 'egyest kaptam matekból' akkor már nekünk is csak ennyi bajunk lehet.
meg persze igen, ez az iphone téma.. igazából azt tapasztalatból mondják, mert a legtöbb ennyi idősnek tényleg csak ennyi a problémája. bár nekem is csak ennyi lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!