Hogyan reagáljon egy felnőtt, ha egy 5-6 éves gyerek szerelmet vall Neki?
Figyelt kérdés
A további találkozásoknál hogyan viselkedjen, hogy ne bántsa meg az érzéseit, hogy ne sérüljön a kis lelke?2011. dec. 12. 14:09
1/5 anonim válasza:
mondd neki h jobbat érdemel, de azért barátok lehettek.
2/5 anonim válasza:
Egy 5-6 éves gyereknek a "szerelem" teljesen más fogalmat takar mint egy felnőtt embernél.
Ez csak majmolása a szülőktől eddig látott érzelmi kötődésnek.
10-11 éves koráig mindent le próbál másolni amit a környezetében vagy a szüleitől lát, függetlenül attól, hogy tisztában lenne annak valós jelentésével.
Az is előfordul, hogy más érzelmi kötődést próbál megmagyarázni, csak ezzel a fogalommal tudja kinyilatkoztatni a szándékát.
Semmiképpen sem kell komolyan venni egy ilyen szituációt.
A legjobb ha arra biztatják a gyermeket, hogy ezt a "gyerekszerelmet" a kotrásai felé sugározza.
3/5 anonim válasza:
Kotrásai XD
Jó tudom, kortársai. :D
Amúgy mond neki h nem érdemled meg őt.
4/5 OoVvSs válasza:
velem is volt ilyen ... ki voltam tőle!!! én azt csináltam, h amikor kérte, h játszak vele kifogásokat találtam ki. mással foglalkoztam. egy kis idő után kiábrándult.
5/5 anonim válasza:
Szerintem vedd meg neki a GTA 5-öt és el lesz ;).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!