Miért akar sok gyerek felnőtt lenni?
Első válaszoló: Sajnálom, ha neked ez így jött le. Tudom, hogy ez nem csak mostanában van így, és ezért (is) a miértjét kérdeztem.
Második válaszoló, köszönöm a válaszod, igazad van.
Lassan a munka világába belépek és már annyira gyerek sem vagyok - szerintem - de már most elgondolkozok milyen jó lenne minimum 2-3 évvel visszamenni az időben :D
18f
hát én kiskoromtól fogva fel akarok nőni,és ami változott a korom miatt azt élvezem,és úgy érzem hogy megfulladok itthon mert még mindig nem vagyok teljesen szabad. soha nem fogom azt mondani hogy milyen jó volt gyerreknek lenni,mert szar volt,csak azt csinálhattam amit a szüleim megengedtek és az volt a fénypontja a napomnak ha végre méltóztatott valaki leülni velem játszani a családból. el nem mehettem nagyon sehova,szétuntam magam.most ez kinek hiányzik,amikor eljárhat bulizni,pasizni,sportolni,sikereket érhet el, új ismerősöket szerezhet,világot láthat saját erőből?
ha 50 körül leszek,valószinüleg a 20as éveim hiányozni fognak,de gyerek nem lennék.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!