Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi/ki az amit nagyon szeretnél...

Mi/ki az amit nagyon szeretnél, de most valamiért nem lehet a tiéd?

Figyelt kérdés
Pl.: Én nagyon szeretnék egy Converse cipőt, de most nincs pénzem rá. (Egyébként akor is ösze fogom gyűjteni.)
2009. máj. 29. 22:13
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
70%
Én is 1 Converse cipőre vágyok, és 1 Adidas táskára.
2009. máj. 30. 12:29
 22/26 anonim ***** válasza:
75%

Több dolog is vaN:

Mivel magántanuló vagyok igy most vizsgázom és szeretnék legalább egy 4-es lenni

Kinéztem egy zura converse cipőt de most nincs pénzem rá

Nagyon bejön egy srác de nem lehet köztünk semmi...

2009. máj. 30. 17:21
 23/26 anonim ***** válasza:
75%
Boldogságot. Mindenem megvan, de mégsem vagyok boldog..:(
2009. máj. 30. 18:24
 24/26 anonim ***** válasza:
61%

Azt szeretném, hogy közelebb legyen hozzám az, akit annyira szeretek.

Ha tárgyban nézzük, akkor.. egy új táska nagyon kéne, mert az eredeti Conversem 2 hónap után bedobta a taccsot :S

2009. máj. 30. 19:45
 25/26 anonim ***** válasza:
81%

Hát ha én elkezdeném felsorolni...

1. nagyon szeretnék egy pasit, de sajnos se időm, se energiám ismerkedni jelenleg

2. nagyon szeretnék hosszú hajat (sajnos a szépen megnövesztett hajamat 1 hónapja kivégeztem a hajvasalóval, növesztem, de szeretnék póthajat felvarratni, csak nincs rá pénzem, majd ősszel lesz)

3. legfőbb vágyam egy saját lakás, de az még messze van

4. jogsi (idő, pénz kéne)

5. autó (jogsi, idő, pénz kéne)

6. alvás (a másfél éves fiamnak jön a foga, és már nagyon kezdek kimerülni a nemalvástól)

7. egy érettségi :) És ezt meg is szerzem júniusban, 22 évesen asszem már illene :) De hát muszáj volt a végére olyat írnom, ami belátható időn belül meg is lesz.

2009. máj. 30. 20:10
 26/26 anonim ***** válasza:
76%
Egy sarokkádat szeretnénk megvenni, de sajnos pár hónapig még gyüjtögetnünk kell :-(
2009. jún. 2. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!